Siirry sisältöön
:(

Mä kirjotan tän tänne, koska toi postilaatikko on täynnä, enkä mä usko et mulla ois pokkaa soittaa tonne..

Mä asun paikkakunnalla, jossa on paljon ikäviä tyyppejä. Mun entinen tosi hyvä ystävä, on koko sen ajan kun ollaan 2 vuotiaasta asti tunnettu, haukkunu mua mm rumaks ja läskiks. Se sano ne asiat silleen, että ei sitä heti tajunnu, mitä se tarkotti. Kun mä kasvoin isommaks, mä tajusin kaiken mitä se niillä jutuilla tarkotti, ja mä kuulin meidän koulunkin tyypeiltä, että se oli levittänyt mun yksityisiä asioita (ja muunnellutkin niitä), ja siihen se meidän ystävyys sitte loppu, se oli viime kesänä. Sit mä muutuin, ja varsinki tuolla facebookissa. Sen toinenkin hyvä ystävä sai tietää, että se oli puhunu siitäkin pahaa, ja siitä toisesta ystävästä ja musta tuli läheisempiä ja fbssä me ehkä vähän dissattiin sitä, mut me vaan aateltiin että se on sille oikein kaiken sen jälkeen mitä se on meille tehny. Ei me mitenkään pahasti, joskus sanottiin sille että miten nolo se on ym.

Syksyllä asiat muuttu pikkusen, ja tää mun nykyinen ystävä muutti pois ja entinen sai uusia kavereita (joista mä oon kuullu nykyään sen puhuvan pahaa, vaikkei ne sen uudet kaverit varmaan tiedä siitä) ja mäkin sain, ja mä sain poikaystävän. Se netissä dissaaminenki loppu aikalailla siihen.

No, me erottiin, ja didin , syynä oli tää sama pahanpuhuja tyttö. Se oli puhunu musta kaikkee mun poikaystävälle. Sillon meidän välit meni lopullisesti. Tää tyttö on tehny mulle myös paljon muuta pahaa, mutten jaksa kirjottaa kaikkea erikseen. En tiedä mitä kautta aika moni muukin sai tietää, että tämä tyttö puhui pahaa, ja häntä alkoivat muutkin netissä dissaamaan.

Samaan aikaan, samalla paikkakunnalla mut eri koulussa oli yks tyttö, jota kaikki vihaa. Se varasteli/varastelee edelleen(?) mun kavereilta ja myös sellasilta, jotka ei ole mun kavereita. Se lähetti itsestään alastonkuvia joillekkin pojille, jotka sitten levis ympäri suomee ja nettiinkin ne on laitettu. Tätä asiaa monet laitto facebookiin ja tätä puitiin siellä paljon, ja minäkin olin siellä osallisena, mutta lähinnä tappelemassa sen pahaa puhuvan tytön kanssa.

Toisen koulun tytön asiasta tuli poliisiasia. Tänään koulussa, minun ja parin muun tyypin piti mennä juttelemaan kuraattorin kanssa. Heillä oli nimilista ihmisistä, jotka olivat netissä loukanneet toisen koulun tyttöä. Sanottiin, että viranomaiset ovat jo ottaneet yhteyttä esimerkiksi niihin poikiin, ketkä kuvia levittivät, ja joihinkin muihin tyyppeihin, ketkä ovat lähemmässä yhteydessä asiaan, ja että tästä nostetaan kunnianloukkaussyyte, ja että minuunkin saattavat ottaa viranomaiset yhteyttä. Asiasta laitettiin viestiä mun vanhemmille, jotka ei tosin oo vielä lukenu niitten sähköpostia.

Tossa pari tuntia sitten sain tietää, että pahaa puhuva tyttö oli myös ilmoittanut poliisille mm. nettikiusaamisesta. Ei me vähään aikaan olla riidelty tai mitään, mutta pelottaa, että mut sotketaan nyt tosi moneen juttuun.

Mun äiti ja isä on eronnu ja niillä molemmilla on päihdeongelmia, mutta kyllä ne aikalailla arkisin on selvinpäin ja huolehtii musta, ainakin nykyään. (vielä pari vuotta sitten sain toimia aika itsenäisesti) Ja iskä ei tiedä mun ongelmista lainkaan, äiti on saanut nyt usein koulusta viestiä että oon saanut kokeista huonoja numeroita, ollut jälki-istunnossa ym. Vielä viime vuoden kevättodistuksessa keskiarvoni oli 9.
[osa tekstistä poistettu]

Kiitti ku sain avautua, asiaa ois kyl viel paljon…

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Oletkin käynyt jo kuraattorin juttusilla tähän kiusaamiskuvioon ja syytöksiin liittyen, mutta olisi tärkeää, että saisit apua myös niihin asioihin, joista kirjoitit tekstisi loppupuolella. Voisitko ajatella ottavasi ne puheeksi kuraattorin tai kouluterveydenhoitajan kanssa.

Lasten ja nuorten puhelimeen voit soittaa ja jutella ihan mistä tahansa asiasta nimettömänä ja luottamuksella. Puhelu on maksuton. Siellä aikuiset ovat juuri sinua varten ja mielellään kuulevat sinua ja/tai auttavat miettimään ratkaisuja asioihin. Harmi, että juuri silloin, kun halusit kirjoittaa kirjepalveluun, se oli täynnä. Yritä ihmeessä uudelleen, toivottavasti silloin pääsisit lähettämään kirjeesi!

eks tajuu

Jos sun boyfrendi lähtee siks et joku kertoo susta pahaa, ei se oo sit sun arvonen.. [osa tekstistä poistettu]

Vastaa aiheeseen: mua syytetään kiusaamisesta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top