Siirry sisältöön
———-poika

oon 14v poika ja minun penis on normaalisti 3cm ja erektiossa ehkä 5-6cm ja ei melkein ollenkaan karvoja hieman vaaleita.kaikilla kavereillani on paljon pitempi ja karvaisempi.itse häpeän tätä yli kaiken ja nyt haluaisin kysyä et haittaako tämmöinen tyttöjä.oon kiinnostunu yhestä tytöstä ja se ilmeisesti mustakin.jos alamme seurustelemaan ja etenemmä jossakin vaiheessa intiimei-alueille rupeaako tyttö esim nauramaan penikselleni tai ilkkumaan sitä yms? sitten toinen kysymys olen 155cm pitkä ja tyttö on 165cm haittaako tyttöjä yleisesti jos on lyhyempi?

tyttönen

Mua ei ainakaan haittais mikään sinussa…eikä se pituus erokaan kai haittaa:D

<3

toi pituus ero haittaa, pijan pitäis olla pidempi tyttöa niin paljon että tyttö tuntee olonsa turvalliseksi ja pieneksi. tosta peniksestä en osaa sanoo ;)

Nimetön

Emmä usko et se sitä haittaa… Tai ei ainakaa mua haittais ja mitä mä nyt oon jutellu mun kavereidenki tollasest ni kyl neki on sanonu et ei haittais.. kumpikaa noist siis :)

asdasdasd

tytöt kehittyy nopeempaa ku pojat joten tytöt on vielä tossa kohtaa poikia pidempi mut siinä ku pääsee peruskoulusta nii oot melko varmasti kasvanu ohi.

voiei

Olen nähnyt pienempiäkin, nauroin koska en voinut pidätellä:D:D:DD Kyseisen pojan penis ei kasvanut enää…

Vastaa aiheeseen: mua vaivaa tää asia

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top