Siirry sisältöön
riiaa

Haluaisin tähän viestiin paljon kommentteja monilta henkilöiltä. : ) Siis, mun asia ois se, että oon miettiny tätä juttuu pitkään jo ja se menee tälleen: Oonko oikeesti kiinnostunut muitten ihmisten jutuista ja muusta? Jos oon kavereitten kaa, me jutellaan ja kuuntelen sen juttuja, mut oonko aidosti ees kiinnostunut niistä? En varmaan, mutta MUN PITÄIS OLLA KIINNOSTUNUT SEN JUTUISTA. Ei aina tarttekaan, mut oonko koskaan kunnolla kiinnostunu?? Ja sit, jos en oo, niin pitäiskö mun yrittää kuitenki kuunnella niiden juttuja ja kiinnostuu vai mitä tekisisin? JOO, SANOTAAN AINA, ETTÄ ”OO OMA ITSESI, JUURI SELLAINEN KUIN OLET”, MUT HEI, PITÄÄKS MUN SIT MUKA SANOO KAVEREILLE JA MUILLE, ET EI MUA VARMAAN OIKEESTI KIINNOSTA JUTUT NIIN PALJOO? En usko… Mitä pitäis tehä?? Sori pitkä viesti… Vastatkaa kiitti!! <3

Nimetön

Heips! :)
Okei ekaksi, kiinnostuminen toisten asioista eiaina tarkota sitä että et haluaisi kuunnella mitään muuta kuin tämän henkilön puhetta ja juttuja, mutta kiinnostuminen on sitä että esim. kyselet ja haluat tietää lisää, kuuntelet niitä juttuja oikeasti etkä vaikka selaa puhelinta ja ynähtele samalla kun kaverisi puhuu. Eli kaikkea tollaista, ja ei kiinnostuminen on että haluaisit tosiaan tehdä muuta etkä välttämättä edes nauti tämän henkilön seurasta kun hän selittää omia juttujaan.

Ei ketään aina kiinnosta toisten jutut, joskus oman elämäntilanteen tai muiden tapahtumien takia, mutta myös siksi että ne asiat ei itselle oikeasti merkitse mitään tai niistä ei tykkää itse.
Eli se on ihan normaalia ettei aina kiinnosta, mutta kaveruus on tosiaan molemminpuoleista joka tarkoittaa että molemmat kuuntelee, lohduttaa, auttaa ja on muutenkin seurana toiselle osapuolelle niin hyvin kuin osaa, ehtii ja pystyy.
Ja koska niin on, niin kannattaa silti kuunnella koska se voi olla tosi merkittävä asia sun kaverillesi ja yritä esim. kysellä puheeseen liittyviä kysymyksiä tai ota vaikka selvää tästä puheenaiheesta (esim. jos kaverisi harrastaa ratsastusta, ota siitä vähän selvää ja tutustu siihen että pääset vähän jyvälle aiheesta)
Eli ihmeessä kuuntele mutta ota myös puheeksi omia aiheitasi että ”jaatte” erilaisia näkökulmia ja asioita keskenänne :)

Toivottavasti tästä oli jotain apua. Hyvää kesää ja tsemppiä! :)

Vastaa aiheeseen: muiden jutut ja kiinnostuminen niistä??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top