Siirry sisältöön
Ärsyyntyny tyttö

Eli siis en yleensä kirjottele tänne mitää, mut ajattelin nyt tulla täst kysymää jos joku voiski auttaa. Eli siis. Oon nyt vuoden aikana huomannu pitäväni tyttöjä tosi kauniina yms. mut en itekkää ottanu tosissaa ku vaa poikiin oon ollu ihastunu ja nyt huomasin et aloin pitää yhdestä tytöstä. Mietin tässä vaan et ku se on eri luokalla ni mulla on tosi vaikee puhuu sille ku ei olla ku pari kertaa juteltu ja oon aika ujo uusien ihmisten kaa et en voi randomist mennä kyselee mitä kuuluu yms. Yleensä ku kysyy ihmisiltä ni ne vastaa ”mee vaa rohkeesti juttelee, kysele hänest ja kuuntele, oo mukava” ja näin mutku ne ei tosiaankaa auta et noita ku kysyy ni outoo se sit vaa o!! Oon kyl yrittäny mut ei se toiminu. Mietin et olisko teil mitää muita lähestymistapoja tai nii mitä vois sanoo tai jotai vinkkejä. Oon tosiaan vast 13 vuotias et en tiiä olisinko muutenkaa seurusteluun valmis tai nii mut hän on vaa nii ihana et haluisin edes olla kavereit.

Xombimutsi

Moro
Mä syvästi toivon että sä näät tän viestin:)))
Eli siis, mä oon tyttö myös. Oon biseksuaali (tykköön muijista ja jätkistä). Mut toi sun tilanne kuulostaa vaivalloiselta. En siis tarkota et sun pitää luovuttaa, ehei. Sun vaan pitää, niiku, jutella sille….se on ainoo keino…tai jotenki ihmeellisesti päästä sen läheisyytee….tää mun viesti ei varmaa auta sun tilannetta yhtää.. mut mä yritin..sou ole rohkea ja mene puhumaan sille tytsylle..MENE!

lapsi

Itselläkin oon alkanut tykkäämään molemista sukupuolista ja se on ok,koska et hään ikinä vain sano yhtäkkiä ilman miettimättä että tykkään molemista sukupuolista se on ok.
Jos se olisi helpompaa niin voisit kysyä tai ottaa selvää jos hän pelaa esim jotain peliä niin alkaa ehkä sitten jutella.
Muista olla oma itsesi.
PS. tsemppi on normaalii että tuntuu tollee.

lapsi

Itselläkin oon alkanut tykkäämään molemista sukupuolista ja se on ok,koska et hään ikinä vain sano yhtäkkiä ilman miettimättä että tykkään molemista sukupuolista se on ok.
Jos se olisi helpompaa niin voisit kysyä tai ottaa selvää jos hän pelaa esim jotain peliä niin alkaa ehkä sitten jutella.
Muista olla oma itsesi.
PS. tsemppi on normaalii että tuntuu tollee…

Sama

Mulla on sama juttu ja itekin oon vähä ujo ja en ehkä seurusteluun valmis, enkä oo koskaa seurustellu, mut voit esim kehuu sun ihastusta silleen et: ”sul on hieno paita”
Koska silloon sanot ees jotai nii se näkee ehkä et sä oot kiva.

It’s raining

Kysy puhelinumeroa tai vaikka instaa jos hänellä on, tsemppia tyttö pieni! <3
Yleensä puhelimen välityksellä jutteleminen ei aja samaa asiaa kuin kasvotusten puhuminen, mutta se voi olla sinullekin helpompaa. Kerro vaikka jotain itestäs ja ehota jos voisitte olla kavereita! Tiiän helppohan se on minun täällä sanoa kun en tiiä sun tilanteesta muuta, kuin tuon yllä olevan tekstin, mutta rohkeutta! Tutustu vaikka ensin tytön ystäviin paremmin ja kysy heiltä voisivatko nuo tutustuttaa sinut häneen.
T. Turhanpäiväinen lemmentohtori ^^

13v She/her Pan

Heii!
Kiva kuulla, että olet löytänyt ihmisen josta pidät.
Tiedän, että puhuminen on vaikeaa ja varsinkin ihastuksillenpuhuminen jännitätä, mutta kyllä se siitä, kun reippaasti menee toisen luo ja kysyy vaikka kuulumisia, niin varmasti olette jo pian kavereita. <3

Vastaa aiheeseen: Muija ihastus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top