Siirry sisältöön
✨️🏳️‍🌈

Moi, mulla on siis tosiaan (tän hetkisten löytöjeni perusteella) useampi sosiaalinen sukupuoli. Identifioidun androgyyniksi(=mulla on yhdistynyt feminiinisiä ja maskuliinisia piirteitä), maxigenderiksi(=koen olevani kaikkia sukupuolia) sekä hitusen genderfluid(=mun tapauksessa se ”pää”sukupuoli vaihtelee, eli esimerkiksi toisella hetkellä saatan kokea olevani enemmän agender kuin mitään muuta ja toisena enemmän nainen kuin mitään muuta)

Onko ketään muita joilla on useampi sosiaalinen sukupuoli, jos on nii ois ihan kiva kuulla kokemuksia ja saada vertaistukea:)

Imhinen

Käytännössä kyllä, taidan olla genderfluid. En kuitenkaan omalla kohdallani näe asiaa niin, että minulla olisi useampi sosiaalinen sukupuoli, vaan sukupuolen ilmaisuni muuttaa muotoaan. Joinakin päivinä minulla on vahva halu tulla nähdyksi maskuliinisena, toisina päivinä naisena tai feminiinisenä, useimmiten ei kiinnosta, mihin sukupuoleen ihmiset minut olettavat. Liekö se sitten agenderiyden merkki. Dysforiaa koen toisinaan, etenkin silloin, kun en halua näyttää naiselta, ja satun olemaan kuitenkin naisen kehossa.

Olen huomannut että olen onnellisempi silloin, kun pukeudun maskuliinisesti. Kuitenkin jos koen vahvaa feminiinisyyttä ja yritän pukeutua maskuliinisesti, ei tule samaa fiilistä. Sanon ehkä että kaikki sukupuolijoustavat ja monisukupuoliset, kuunnelkaa itseänne ja tehkää juuri niin kuin itsestä tuntuu hyvältä. Koska se euforian tunne kun saa sukupuoli-ilmaisun vastaamaan omia ajatuksia, on aivan sanoin kuvaamaton.

🥔

Tunnen olevani tyttö ja jotain muuta

Joku

Ei ole, mutta alko kiinnostaa, mitä meinaat tolla että ”tän hetkisten löytöjen perusteella”, voiko toi homma muuttua?

Vastaa aiheeseen: Muita joilla on useampi sukupuoli-identiteetti?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top