Siirry sisältöön

Muita, jotka eivät ole koskaan päässeet lomalle Espanjaan tms?

Kotona vaan

Meil on kuuden hengen perhe ja normi tulot. Eteläisin maa, jossa olen käynyt on Viro ja sekin oli päiväreissu. Ruotsin laivalla käyty kolmesti. Muita, jotka ei pääse ulkomaille? :/

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

Meilläkin on kuuden hengen perhe, eikä rahaa ole niin valtavasti että matkusteltaisiin minnekkään.. Kisamatkoilla olen käynyt Virossa, Ruotsissa ja kerran Norjassa.

Kun olet aikuinen ja saat palkkaa, voit itse alkaa vaikka säästämään johonkin lomamatkaan. Rahaa menee vaan niin moneen muuhunkin asiaan, eikä etelään viikon reissu ole halvin tapa nauttia elämästä. Voithan alkaa säästää rahaa jo nyt, pikku hiljaa!

Tosiaan, uskon että vanhempasikin haluavat viettää sinun ja sisarustesi kanssa aikaa mukavasti auringosta nauttien, mutta nythän meillä täällä Suomessakin on niin hienot ilmat, että miksette vaikka menisi yhdessä rannalle eväitten kanssa!

Muista että aina saa kaikesta haaveilla ja uneksia; kaikkea ei kuitenkaan voi aina saada ;) Joku joka on perheen ainut lapsi, saattaa päästä vaikka joka vuosi etelään, mutta hänelläpä ei ole kotona sisaruksia kenen kanssa voi tehdä vaikka mitä mukavaa ja jopa oppia riitelemään ja jakamaan asioita, elämään elämää!

Aurinkoista kesää ja mukavia sekä ikimuistoisia lomahetkiä!
-Sartsu

Vieras

Meillä on neljän hengen perhe (vanhemmat ja kaksi lasta), enkä mä oo ikinä poistunu edes Suomesta. En ole käynyt koskaan risteilyillä, en edes rajojen lähellä. Merenkin olen nähnyt vain kolme kertaa elämäni aikana. Mutta toisaalta se ei haittaa, koska Suomi sinänsä on ihan kaunis maa. Ajattelin, että kun emme kerran matkustele ulkomaille, tutkin kotimaan salaisuudet ja nähtävyydet ensin, ja lähden vasta sitten suureen maailmaan:)

ninzaah:3

no meil on 4 hengen perhe normi tulot mutten oo käyny Siilinjärvee pohjoisemmassa enkä poistunut Suomesta et tää alkaa pikkuhiljaa ottaa päähän. mut onneks on valoa tunnelin päässä, lähen saksan ryhmän kaa luokkaretkelle joulumarkkinoille Saksaan jes (:

Z

Meillä on 3 henkinen perhe enkä ole koskaan käynyt ulkomailla :(

01tyttö

Meilläkin on kuuden hengen perhe ja itse en ole edes käynyt ulkomailla. :/ Mut iskäni ajaa rekkaa ympäri Suomen, niin päästään aina sen mukaan reissaamaan ja oon nyt käynykki melko mones paikas Suomes. :D Todennäköisesti myös itse rupean ajamaan tulevaisuudessa rekkaa, koska veri vetää tien päälle. :)

poeka

Meillä on 3 henkinen perhe enkä oo käyny kun 2 kertaa ruotsissa.

Nii?

No siis ollaa käyty kerran norjassa ja käydää ruotsissa pari kertaa vuodessa, sillä isovanhemmat asuu siellä. ?

🏇❤️😶‍🌫️

Ite oon käyny vaan viros ja ruotsin

Sukka

Oon niin ilonen etten oo yksin tälläsen asian kanssa. Ainoat maat mis oon käynyt on viro ja ruotsi ja viimesimmästä reissusta on päälle 4v. Ei oo tarpeeks rahaa lähtee mihinkään kauas ja ei oikeestaan oo ketään kenen kanssa lähteä. Ahdistaa kun kaikki muut kaverit käy kaikkialla ja ite en saa mitään aikaseks ja tuntuu et tuhlaan vaan mun elämän enkä koskaan tuu kokemaan mitään hienoo, varsinkin kun mun unelma on just matkustella ja nähä maailmaa

Vastaa aiheeseen: Muita, jotka eivät ole koskaan päässeet lomalle Espanjaan tms?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top