Siirry sisältöön
propleeeema

elikkäs mä en tiiä mitä mun pitäs aatella mun ja yhen jätkän jutust… siis meil oli vähä aikaa sit vähä säätöö mut se karikkoutu. nyt sit se taas tulee tosi lähelle ja puhuu kivoi ja sillai kattoo pitkää… mä oon tajunnu et tykkään siit iha valtavasti. mut parivuot sit mulle tapahtu sellane kauhee juttu minkä jälkee en oo luottanu poikii ja must tuntuu et sen takii en uskalla puhuu sille mun tunteist..

Salla-Serena , Verkk@ri

Heips!

Osaatko sanoa, miksi se sun ja sen jätkän juttu karikkoutu?
Ja hei, vaikka jätkät osaa olla ilkeitä ja epäluotettavii, ei kannata yleistää sellasta käsitystä joka ikiseen poikaan :) koska kyllä tästä maailmast löytyy niitäkin, jotka ei oo sellasii!

Silti ymmärrän sun luottamus ongelmas, koska tunteista puhuminen on aina vaikeeta. Usko pois. Varsinkin ihmiselle, ketä et välttämättä tunne kauhean hyvin. Silti kannattaa yrittää puhua. Ja vaikket suoraan sanoisi sille et tykkäät siitä, voit aina keksii jonkun muun taval ilmaista sen kuten sun käytöksellä.
Usko tai älä, oon just sellanen ihminen, joka pelkää puhua tunteistaan, koska pelkään, et se jolle kerron mun tunteist saa keinon satuttaa mua, jonka vuoksi en yleensä puhu mun tunteista. Silti kannattaa antaa tolle jutulle vaan aikaa, koska mitä paremmin opit sen jätkän tuntemaan, sitä helpommaks tunteista puhuminen tulee!

Ootko itse miettiny sitä, et mistä se oikeesti johtuu, ettet luota poikiin? Koska jos oikeesti mietit sitä pitkään ja selvität sen syyn, voit päästä eroon luottamuksen puuttumisesta ja voit ymmärtää et maailmas on tosi paljon ihania poikia :)

Tsemppiä ja hauskaa joulun odotusta!

Vastaa aiheeseen: mul on onkelma pliis hjelppipääpäs.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top