Siirry sisältöön
Apua

Eli mulla alko just menkat ja en uskalla kertoo kellekkää + tottakai jos jollekkin kertoisin niin äitille mutta tietenki äiti on just nyt kaupassa ja en tiiä yhtään mitä teen ja sit ku se tulee nii en kuitenkaa uskalla kertoo. Siis mitä pitää ees sanoa?!?!?!

Auttakaa!!!

joku vain

Hei! Tilanteesi on tuttu, vaikka itselle tilanne oli kylläkin vähän erilainen. Menkoista voi aina kertoa vanhemmille suoraan. Voit vaikkapa sanoa vain:”Mulla alkoi menkat” ja voit myös samalla kysyä siteitä tms. Jos kasvotusten on vaikea sanoa, voit myös kirjoittaa sen paperille tai lähettää viestin(näin minä tein).
Kavereille tai kenellekään muulle sinun ei tarvitse kertoa, jos et itse halua, mutta vanhempien asiasta kannattaa tietää. Muista, että menkat ovat täysin normaali asia :)

Tyttö 12v

Kerrot vaan rohkeasti, se on normaali asia kaikkien naisten elämässä

Tyttö

Kerro vaan äidilles, siitä ei ole mitään haittaa. Sanot vaan, että ne alko, en osaa tarkemmin sanoa. Hän tietää kyllä, että menkkasi joskus alkavat. Pyydät sitä ostamaan sinulle siteitä tai tamponeja, niin helpottuu :D Toivottavasti oli apua :)

Minä vaan menin äitini luo ja sanoin että menkat alkoi. Ei sitä kannata pelätä, äitisi ihan satavarmasti ymmärtää sua.

Ei mitään hätää

Ota ihan rauhassa. Mullakin alko tossa pari kuukautta sitten ja ei siinä kerroin suoraan äitille. Sunki äiti on sen kokenut niin se ymmärtää hyvin. Uskon myös että äitisi on jo odotellut niitä joten rohkeesti vaan kertomaan. Tai jos et uskalla tai se tuntuu sinulle kiusalliselta niin meet joku kerta sen kaa kauppaan ja nakkaat sidepaketin vaan ostoskoriin ja sanot et ”tarviin nää” ei sen kummempaa.

:) 13v

Hei!

Mulla alko menkat vuosi sitte, ja mustakin oli vähän vaikea kertoa siitä äidille. Sanoin vain, että ”mulla alko menkat.”

Jokuvaa

Mulla alko menkat ja en uskallakertoo äitille. Mua pelottaa puhua kellekkää enkä ees tiiä miks. Meil on siteitä mutta mä en haluu käyttää niitä että ne ei loppuis :| mitä teen?

Vastaa aiheeseen: Mulla alko menkat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top