Siirry sisältöön
9lk kesän jälkeen menevä tyttö

moi!
taustatietoa: meitä oli ala-asteella 3 tosi läheistä ystävää. kutsun heitä nyt nimimerkeillä A ja B. 6lk aikana B alkaa olee pois koulusta ”sairauden” takia, en vieläkää tiedä onko se oikee syy. me lähennytään tosi paljon A:n kanssa ja se kesä oli tosi kiva. 7lk B oli entistä enemmän poissa n. 2/3 vuodesta ja oltiin vieläki A kanssa läheisiä, vaikka riitoja tulikin aika paljon enemmän kuin aiemmin. 8lk B oli muistaakseni 2 päivää koulussa koko lukuvuonna jos ekaa viikkoa syksyllä ei lasketa. A alkoi kuitenkin olemaan B kanssa enemmän vapaa-ajalla ja jäin vähän ulkopuolelle. mun välit B kanssa yli 5 vuoden ihan parhaista kavereista oli muuttunut pelkästään streak-snäppäilyksi. joulun jälkeen A sai uusia kavereita (polttivat ennen tupakkaa ja en oikein pidä heistä), sekä A pääsi uuteen ryhmään harrastuksessaan joten hän alkoi olla heidänkin kanssa. jäin entistä enemmän ulkopuolelle. harrastan taitoluistelua ja vietän urheillen lähes kaiken ajan koulun jälkeen. jos liikuimme jossain yhdessä esim. luokkaretkellä, A saattoi hylätä/unohtaa minut ihan kokonaan koska halusi olla muiden kanssa. vietin päivän helsingissä yksin, koska kukaan ei halunnut lähteä mun kaa minnekään. mulla on myös vähän itsetunto-ongelmia, mutta en ole sanonut niistä kenellekään, sanaakaan.

yhteenveto ja nykytilanne: aina kun myös A oli koulussa, jäin yksin koulussa, sillä minulla ei ollut ketään kaveria. minua myös koulukiusattiin, mutta onneksi se loppui. en vieläkään tunne oloani turvalliseksi luokassani. tunnen oloni todella yksinäiseksi ja minulla ei ole oikein ketään kenelle puhua. tuntui että jäin A:lle eräänlaiseksi kakkos vaihtoehdoksi paremman puutteessa. tänään alkoi kesäloma ja A sanoi haluavansa katkaisevan välit vähäksi aikaa. minunkaan mielestä me emme ole olleet enää samanlaisia kuin ennen. hän on muuttunut todella paljon. mutta nyt minulla ei ole enää yhtään kaveria! tuntuu että tästä kesästä tulee todella huono kun joudun olemaan yksin ja entä sitten kun koulu alkaa! mitä mä teen? 😭

tästä tuli nyt todella pitkä, mutta mä en enää jaksa tätä kohta. oli pakko kertoo tästä jonnekin, jos joku vaikka vois auttaa.

16v poika

Onko tilanne muuttunu?

Lukioon menevä poika jolle tilanne on tuttu

Terve,

Mites kesä sujunut tähän mennessä?

Mullakin oli 7- ja 8-luokkia seuraavat kesät aika samanlaisia. Makasin vaan yksin kotona, tai vaihtoehtoisesti mökillä jos vanhemmat sinne raahas. En täsä nyt muuta osaa sanoa kuin et odota vaan ja ole kärsivällinen. Joihinkin uusiin kavereihin voi törmätä täysin sattumalta. Itse onnistuin uuteen kaveripiiriin pääsemään uuden harrastuksen kautta. Yhteen tyyppiin törmäsin myös sattumalta laivalla. Keheenkään näistä nykyisistä kavereistani en olisi aiemmin uskonut voivani tutustua.

tl;dr: Kärsivällisyyttä vaan ja pidä ihmisten suhteen avoin mieli.

Vastaa aiheeseen: mulla ei oo enää kavereita

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top