Siirry sisältöön
15v

niin kuin otsikossa lukee, mulla ei oo koskaan ollut oikeita kavereita. aina kaveriporukoissa mä oon jäänyt ulkopuolelle. mun luokassa oli pariton määrä oppilaita ja aina, kun tunnilla piti mennä pareihin, mä jäin ilman paria. mä jouduin olemaan yksin/open pari. mun luokkalaisilla oli whatsapissa yks ryhmä missä mä olin mukana ja yks ryhmä missä mä en ollut mukana (ja mä oon aika varma että ne pilkkas mua siellä). mä istuin välkällä usein yksin, mutta jos mä olin mun ”kavereiden” kaa, mä olin aina se kolmas pyörä.
mulla on aina sellanen olo että mä oon ärsyttävä. mä ärsytän kaikki mun kaverit pois. kaikki mun ”kaverit” puhui musta pahaa mun selän takana.
mä tykkään myös asioista mistä tytöt ei yleensä tykkää (esim pelaamisesta) ja kukaan mun ”kaveri” ei tajunnut sitä. mä muistan kerran, kun mun yks ”kaveri” oli mun luona kylässä ja mä soitin sille lauluja pianolla (kaikki ne laulut oli yhdestä pelistä). kun mä soitin vikan laulun, se sanoi ilkeellä äänellä ”onks toikin laulu jostain pelistä” ja mulle tuli siitä sellanen olo että on väärin olla erilainen.
mä oon tällä hetkellä kotikoulussa eli mä en nää niitä toksisia ihmisiä enää. mulla ei oo yhtään kaveria. mä juttelen vaan mun (aikuisille) perheenjäsenille. mä en lähde tästä talosta hirveesti, joten mä en nää mun ikäsiä tyyppejä. oon menossa tänä kesänä yhdelle kurssille, joten mä toivon että mä saisin sieltä ees yhden kaverin joka haluaa oikeesti olla mun kaveri.
mä en usko että mä en oo yksinäinen, mä oon vaan yksin.

Sama

Mulla on täysin sama juttu
Voimia🤗💖💕

Tsaa50

Heippa, mitä tykkäät pelata, voisko pelin välityksellä löytyy ystäviä? pelimusat on muuten upeita. Hienoa että osaat soittaa pelimusaa.

Viisauden käpy

Moiii! Harmi ettei sull oo kavereita. Ehkä me voitais jutellea tääl nuortennetissä tässä keskustelussa? Oon siis 15v (ysillä), tykkään pelata koneel, lukee ja piirtää. Ois kiva tutustuu :)

11v ja risat 😇🥞🥓🎳🏙📱🇫🇮😄🤣😝🐕🐈🐎🐹🐰

mulla sama

Yläastettaodottava09

Mä ymmärrän. Tsemppiä! + Vaikutat ihanalta ihmiseltä<333

moi

Tosi ikävää kuulla. Toivottavasti se kurssi menee kuitenkin kivasti. Itsekin menen yhdelle kursille kesällä ja toivon, että tutustuisin siellä uusiin tyyppeihin.
Tiiäks ei oo mitään väärää, että on erilainen tai tykkää eri jutuista kuin muut, varmaan tiedät jo tämän. Sitä pitää vaan aina välillä muistuttaa itselleen.
Sulla on varmaan ollut tosi rankkaa. Tsemppiä.
Ja noi muut tyypit: ”kaverit”, on toiminut tosi tyhmästi ja ilkeästi. Ne on ite päättänyt toimia noin p####s## ja sä et oo siihen syypää. Ihailen sua, koska sä oot niin rohkee, että sä uskallat tehä asioita, joita sä oikeasti haluat. Moni ei sitä uskalla tehdä. Silloin, kun on oikeasti omaitsensä, jotkut ihmiset tulee ajattelemaan susta pahoin. Sille ei voi mitään. Mutta se on mielestäni todellakin sen arvoista. Tarkoitan siis, että kannattaa aina olla oma itsensä ja toimia niin kuin näkee itse parhaaksi, kuitenkaan satuttamatta muita.
Onkin tosi hyvä, että olet jo päättänyt mennä uuteen asiaan, jossa voit tutustua uusiin ihmisiin. Kannattaa vain tutustua moniin ihmisiin ja ehkä joku niistä olisikin henkilö, joka pitää sinusta ja sinä hänestä. Siinä voi mennä hetki, mutta kyllä täällä ihmisiä riittää. Se on varmaan hankalaa, mutta ehkä se on ainoa tapa. Siis tutustumalla vain tosi moniin ihmisiin. Ja älä pelkää epäonnistumista. Kaikki ihmiset eivät tule pitämään sinusta. Tai minusta. Tai kenestä tahansa ihmisestä tällä kokonaisella planeetalla. Niin se vain on. Mutta uskon vahvasti, että sä kyllä löydät niitä sunkaltaisia ihmisiä tältä planeetalta. <3

Kiitos, heippa. Kaikkea hyvää sulle. Kiitos, kun jaoit tämän kanssamme. :)

moi

Moi, haluisin lisätä vielä tuohon aikaisempaan viestiini, että se on varmasti hankalaa alkaa olemaan sosiaalisempi yhtäkkiä. Kenties terapia voisi auttaa? Teet itse päätöksesi. Jos haluat alkaa olemaan sosiaalisempi, kannattaa ehkä aloittaa pienillä askelilla kohti tavoitettasi. Kaikista pieninkin askel on jo askel. Sekin on parempi kuin ei mitään.
Tsemppiä! Sä pystyt tähän sitten kun susta tuntuu siltä, että oot valmis ja vaikutat tosi kivalta tyypiltä👍

Random tytsy 🌱

Voi vitsi, ite en oo tollasta kokenu mut varmasti hirveetä! Lähetän sulle virtuaalihalin <3 tsemppiä, kyl sä selviit!

Vastaa aiheeseen: mulla ei oo koskaan ollut oikeita kavereita

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top