Siirry sisältöön
Nyt Meni Moti

Mitä mä teen, kun hädin tuskin on motii kirjoittaa tää viesti.
Tänään en jaksanut edes kävellä samaan tahtiin kuin ennen. ei ollu motii mennä mäkeä ylös. Mä EN ole läski tai mitään, ei vaan oo motiii…
Kuin kukaan luulee et mul ois motii koulus? Kaikki luulee et mä oon niin hyvä koulus, mut mul ei oo motii enää tehä mitään ja pelkään et vedän kamut samaan lokaan, kosk häiritsen niit tunnil.
Mul ei oo koskaan ollu ees lempiammattia, ei mitään minkä vuoksi tehä mitään.
Miten saada moti takas?

Kata

Hei!

Oletko yhtään pysähtynyt miettimään, mistä paha olosi ja väsymyksesi voisi johtua ja mitä asialle voisi tehdä? Eikä sun tarviikkaan vielä tietää, mikä susta tulee isona tai mitä sä haluat elämältä. Koita mennä vaan päivä tai ihan pieni hetki kerrallaan. Ei tarvi olla täydellinen eikä pystyä suoriutumaan kaikesta. Joskus on enemmän kuin okei vaan antaa olla.

Tsemppiä!<3

Mullakaa ei oo ollu motia nykyää… En tiiä mutta nykyää vaa esitän kavereille et oon ilone ja ois motii vaikka mulla ei oo ja oon surulline joistai ja mulla on paljo tressia mjt esitän vaa kaikille ja kuuntelen aina mikä niillä on ja kaverit sanoo et välitä enemmä itestä mut se on vaikeaa ja sanonvaa et oon oikeesti okei…

tuleva muusikko

… ja nyt meni moti
voin samaistuu teihin ei mullakaan ole ollut motivaatiota paljoa, vaikka itteni olen laittanut kuitenki yrittämään. mä itse tiedän mistä tää kaikki johtuu ja oon saanut apua mutta ihan vielä ei oo auttanut. toivon että teitä onnistaa ja löydätte sen motivaation mikä teillä on ollut kadoksissa. muistakaa et askel kerrallaan ja se ottaa aina oman aikansa. kaikkee hyvää teille:)

Vastaa aiheeseen: Mulla ei oo motivaatiota enää mihinkään…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top