Siirry sisältöön
:(

No siis.. Tutustuin netis yhteen poikaan joka oli vuoden vanhempi ja sit juteltiin mesessä parina päivänä kunnes se ei enää käyny siellä eikä siitäkuulunu mtn. Sit meni ehk puol vuotta ja sit laitoin sille viestii nii juteltiin taas pari päivää mesessä ja se oli tosi mukava ja sillee, mut sit se ei taaskaan käyny siellä. Ja nyt ei olla niiku pietty yhteyttä ja mä haluisin jutella sille ja tutustuu vielä paremmin ja kaikkee. Se ei vastaa mulle ollenkaan:( Nyt mä en tiiä mitä mä tekisin. Kaverit sanoo et unoha se mut mä en pysty se on koko ajan mun mielessä;( Mitä mun kannattas tehä?

Minä.

Jotenkin tuntuu, että sitä poikaa ei hirveästi kiinnosta jutella. MUTTA sinähän voit vaikka seuraavalla kerralla kysästä, että tykkääkö se jutella sun kanssa tai muuta vastaavaa, esim. voit vaikka vähän vinkata, että :”Musta on kiva jutella sun kans” Niin kai sen siihen pitäis jotakin muuta vastata kun: ok :)
Mutta ei kannata kiintyä hirveästi netti tuttaviin, jos ei ole vielä nähnyt sitä. Yritä ajatella jotain muuta ja koita vaikka pysyä vähän aikaa mesestä pois. Sillä jos vaan koko ajan mietit sitä, niin lopulta et saa ikinä rauhaa jos se ei oo ikinä mesessä ja käyt vaan vilkasemassa, että oliskohan se siellä. Mutta kyllä sinä varmaan unohdat sen ajan myötä jos et puhu sille vähään aikaan :> Kyllä ne asiat selkeytyy, ja jos ette oo kamalan paljon edes vielä puhuneet, niin se saattaakin olla joku ei kiva tyyppi, vaikka vaikuttaiski kivalta.
Toivottavasti edes vähän autto :)

Nimetön

Periaatteessa oon samaa mieltä kun toi ekakin vastaaja, mut sanon vaan näkökulman: Jos poika on susta mukava, eikä mikkään huijari tai mitään, niin tutustukaa, siitä ei oo mitään haittaa (:

mä oon seurustellu jo melkee vuoden mun nykysen poikakaverin kans ja me tutustuttii kans netissä(mesessä):D aluks se oli sellasta että kumpaakaa ei oikee kiinnostanu mut me silti puhuttii aika paljo. sitte jonku vuoden päästä(ollaa niiku tunnettu kaks vuotta) me vaa alettii puhuu enemmä ja puhuttii kauhee luottavaisii asioita ja sillee ja sitte me vaa alettii ja me oikeesti kuulutaa toisille. :D ja ny ollaa nähty kaks kertaa kesällä ja sitte nähää taas joulukuus ja ollaa suunniteltu tulevaisuutta ja sillee. teilläki saattas menee niiku meillä. riippuu misä se sun sitte asuu:D ja onks se yhtää kiinnostunu. me asutaa 350km päässä toisistaa:D että sillee

Vastaa aiheeseen: mulla on ongelma..

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top