Siirry sisältöön
Yksinäinen

Mulla on koulussa kyllä seuraa mut vapaa-ajalla mä oon aika harvoin kenenkään kanssa. Se saa mut tylsistymään ja tuntemaan mun olon yksinäiseksi. Mun koulun seinillä on Nuortennetin mainoksia ja aattelin et täältä löytyis iha vaa juttuseuraa. Kiitos jos vastaat!

Kyösti Von Tötterson

Hei! Mä pystyn rileittaa 100% tähän. Paras apu tässä on vaan se että rohkeasti sanoo tyypeille et hei mennään syömään koulun jälkeen yms.

toinen yksinäinen🙅🏼🙋🏼🙋🏼

Mul on vähän sama. Tosin ei mulla koulussakaan oikeestaan enää kavereita oo. Mut jos sulla on koulussa kavereita niin etkö sä voi pyytää niitä joskus vaikkapa teille koulun jälkeen?:) tai vaikka ehkä tyhmältä kuulostaakin jonkun korvaan, niin vietä ihmeessä aikaa sun vanhempien kanssa! Menkää vaikka yhessä lenkille, kattokaa leffa, tai pelatkaa vaikka lautapelejä! Toki omanikänen seura on ehkä kivempaa, mutta itte aineskin joskus tykkään viettää aikaa mun vanhempien kanssa, kun vielä ainakin jonkinaikaa kotona asun!

Kädetvuotaa.punastmaitoo

Mua vittu ahdistaa [osa tekstistä poistettu] ja mul on suunnillee vaa yks kaveri johon voin luottaa ja mulla on kauheit luottamusongelmii ja mut on kauheen helppo sortaa kertoo kaikkee kauheeta :)

Perus hyyppä

Mul on sama juttu tuntuu et kaikki kaverit on vaa koulus

Vastaa aiheeseen: Mulla on yksinäistä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top