Siirry sisältöön
Pinja

Aloin viime kevään aikana ihan huvikseen tutkia ruokien kalorimääriä. Olin silloin vielä mielestäni terve ja ihan normaalipainoinen[osa tekstistä poistettu] Aloin sitten lenkkeilemään tosi ahkerasti joka päivä jopa kymmenen kilometrin lenkkejä. Nyt saattaisi luulla että oisin ruvennu laihtumaan, mutta oon tosi perso makeelle ja tulee mässäiltyä, ahmittua ja napsittua ihan kamalasti turhaa ruokaa.[osa tekstistä poistettu] Oon huomannu et oon todellakin lihonut tän kesän aikana. Tiiän ettei tää oo normaalia, mä haluisin laihtua, mutta mä vaan lihoon[osa tekstistä poistettu] Mua ahistaa iha hirveesti..

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei Pinja,

kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa. Näin loma-aikana omalla terveysasemalla on terveydenhoitaja, jonka puoleen voi kääntyä.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton). Juhannuksen jälkeen puhelin on auki 25.6.-12.8. klo 17-20. Voit myös kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Halutessasi voit myös kopioida yllä olevan tekstisi ja lähettää sen Lasten ja nuorten netin kirjepalveluun, josta saat aikuisen vastauksen. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

Vastaa aiheeseen: Mullako [osa otsikosta poistettu]?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top