Siirry sisältöön
yksinäinen :(

Heii! Tää on mun eka kerta, kun kirjoitan tänne, joten en ole vielä täysin varma, miten tää toimii 😅

Mutta tosiaan, oon 14v tyttö. Aloitin syksyllä ylä-asteen. Alkuun mulla oli ihan ok kavereita. Tutustuin muutamaan uuteen tyyppiin, mutta he eivät oikein olleet mun tyyppiä.. nyt viimeiset 3kk olen vaan maannut kotona. Mulla ei oo harrastuksia eikä ketään hyvää kaveria. Mua vaan itkettää, kun toivoisin niin paljon, että mulla olis edes yksi hyvä kaveri. Sellanen kenen kanssa voisi kuvata Tiktokkeja, kutsua mökille kesällä ja jutella ihan kaikesta!

En tiedä mitä teen kesällä, jos en siihen mennessä ole löytänyt ketään kavereita… en halua edes ajatella kuinka paskaa kesä tulee olemaan, kun ei ole mitään tekemistä tai ketään kaveria..

Oon puhunut mun äidille tästä, mutta hän vain vähättelee asiaa, eikä ymmärrä lainkaan..

 

[osa viestistä poistettu]

🌈rainbow🌈 [nimimerkkiä muutettu]

Oon niin pahoillani sun puolesta!!
Voisin vaikka jutella, jos tänne ei muita tule! ⬆️⬆️

Prinsuu💚

Mä voisin myös jutella sun kanssa täällä aina välillä, jos haluut:)

moms spaghetti🇺🇦

mäki voin jutella sun kaa täällä:)
mullakaan ei ole hirveesti kavereita, on mulla bff ja yks hyvä kaveri mutta siihen ne loppuuki. on mulla kaks kaverii mut ei me vapaa-ajalla nähä.
mulla oli ennen kavereita mutta niistä tuli ihan paskoja ku alkovat kiusamaan porukkaa yms..

Mushroom <3

Tiedän että tulen kuulostamaan sellaiselta nuorten lehdeltä jota kirjoittavat pelkästään aikuiset mutta ole oma itsesi. Voisit kokeilla jotain harrastusta tai kerhoa joka kiinnostaa sinua. Myös netistä löytyy monia mahtavia suomalaisia. (Muista kuitenkin olla varovainen netissä) Oikeastaan tee sitä mistä pidät ja ole sellainen kuin olet ja ennen pitkää löydät varmasti jonkun hyvän kaverin

Tsemppii ja kaikkee hyvää sulle <3

12vee

Oi, tuo ei kuulosta kivalta. 🙁

Mutta mä kannustan sua elämään elämää eteenpäin! Joskus sä tapaat vielä jonkun, joka voi olla sun ystävä. Oikea ystävä.

Kun luin ton viimeisen rivin, mun aivoissa oli silleen: ”Mitäh?” Mun äiti nimittäin auttaa ja ymmärtää kaikkeen. Jospa kaikilla voisi olla sellainen äiti.

Ystäviä sä varmasti löydät lopulta. Edes täältä netistä.

Tsemppiä! 💚🤍

Sinä itse

Kannattaa katsoa sun Ihan lähi piiri siellä on ihan varmasti joku joka välittää ja susta pitää hän ei varmaan uskalla tulla juttelemaan.
Muista et oo yksin oo vain oma itsesi niin se kaveri tulee must tuntuu että yrität niin paljon etsiä kavereita että et huomaa niitä jotka on sun lähellä Mut oot tärkee
TOIVOTTAVASTI LÖYTYY
🍫🍭🍰🌏🪨🛕🏩🏠🍏🌉⛵🛩✈🌒🌙🌜🌝🌞🌈🔥💧☃️🎎🎆🧅🍖🎱⚽️🏀🎮👙🥿🧥🩰⛑📿💄💍💎📞🎹🚻↪⬆️↗️➡️🔄🔆🔅⏸➖◀️#️⃣1️⃣🆘️🆙️🆕️🆒️🆓️🆗️🏳🏳️‍🌈🇧🇫🇦🇪🇧🇸🇹🇨🇷🇸🇸🇻🇵🇾🇷🇴🇵🇼🐱🐃🐐🐕‍🦺🦧🐒🐯🦆🐳🐌🦋🐟🦎🌳🪱🌾🤗😉🥰😳🧐🥶😹👾💘💔💓💖🖖🤙🤏👋🏻💥💥💥💫
❤🧡💛LOVEE SULLE💚💙💜🤎

Vastaa aiheeseen: mun ainoa toive..

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top