Siirry sisältöön

Mun bestis hengaa muiden kanssa eikä se enää edes puhu mulle.

Unnamed Anon

Siis, mulla ei oo mitään sitä vastaan et mun bestis haluu hengailla muidenkin kanssa, mutta tänää koulussa me ei sanottu toisillemme mitään, kirjaimellisesti mitään. Se joskus saattaa istua mun kaa samaan pöytään mut sit se on tosi akwardia, kosk ei oo mitään sanottavaa. Ne joiden kaa se hengaa on mun ex-kavereita, et jos hengaisin niiden kanssa, saattaisin vain pahentaa asiaa. En tiiä yhtään mitä tehdä.

Kata, verkk@ri

Moi!
Kuulostaa todella ikävältä. Voisitko kysyä kaveriltasi suoraan tilanteesta? Jos kyseessä onkin vain väärinkäsitys? :)

Maalaisjuntti

No joo, aikalailla sama tilanne, tosin se vaan kiusaa mua jonkun verran yhen toisen pojan kanssa. Eti uusia kavereita jos ei oo.

joku vaa

mul on tää ihan sama tilanne, mut mul on vaan yks tosi läheinen kaveri ja silleen aika monta puolituttua kaveria. tää mun paras kaveri ei oo enää mun kaa melkein ollenkaan, kun se on sen ”uusien parempien kavereiden” kanssa. ollaan oltu kuitenkin väleissä, mut ei niinku ennen. nyt kuitenki tänään kun kesäloma alko, se sano et haluu katkasta välit vähäks aikaa! kuka hyvä kaveri tekee näin?? mua pelottaa et tästä kesästä tulee ihan horvee kun mulla ei oo ketään ja oon vaan yksin, entä sit kun meen kouluun?

Vastaa aiheeseen: Mun bestis hengaa muiden kanssa eikä se enää edes puhu mulle.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top