Siirry sisältöön
Alzu97

Moro! Ja kiitos jos päädyit lukemaan tätä viestiä :)

Tosiaan mua alettiin kiusamaan 2. luokalla ja sitä jatku koko ala-asteen potkittii löytii haukutiin mun vanhempia ja vaikka mitä muuta suurin ehkä oli se kun yks idiootti sitten heitti mua kunnon kivellä suoraan kasvoihin niin lähti kaks hammasta. No opettajat nyt välillä siitäkin välitti ja välillä ei. No tiestin kun pääsen ylä-asteelle että luokalleni tulee toisesta paikaa eräs tyhmä ihminen jonka kanssa päiväkodissa tappelin ajattelin että hän on tullut järkiinsä mutta ei. Heti ekana päivänä koulussa hän poltti tupakkaa suoraan tumppasi käteeni tupakan ja uhkasi lyödä linkkuveitsellä kerroin heti opettajalle, rehtorinkin kanssa puhuin ja he vain sanoivat: Ei hätää kyllä tämä järjestyy. no minä sitten vain myötäilin. No eipä järjestynyt tuli lisää porukkaa kiusamaan yksi päivä 7. luokan keväällä 5 miestä kävi kiinni ja potki ja hakkasi minut sairaala kuntoon ja sitten taas sairaalaan. 8. Luokka oli ihan samanlaista. Nykyään 9. luokalla homma jatkuu käyn mopolla koulussa samat äijät käyvät mopoani hajottamassa. Ja sitten mikä eilen tapahtui niin se että meinasin saa jälki-istuntoa siitä että puolustin itseäni taas tämä sama henkilö kävi minuun käsiksi ja löi minua jollain terävällä kylkeen. Löin samantien takasin ja sainkun sainkin hänet kunnon otteeseen ja minä vein hänet rehtorin kansliaan ja meinasin saada istumista minua ei uskottu! Tänään sitten sama äijä rupesi taas puukolla uhkailemaan ja pistikin minua sillä selkään muttei pahasti ja taas itsepuolustuksena muksautin häntä kyynärpäällä suoraan päähän. Hän levittelee minusta vaikka mitä juttuja sillei että kaikki tytöt suunnilleen inhoavat minua tai minulle ei heidän seuransa kelpaa… mitä tehdä?

Nimetön

Voi hyvä ihme, mistä noi opettajat oikein on pätevyytensä saanu!!! Jos he eivät todellakaan kuuntele sua, yritä kertoo tilanteestas jollekulle muulle, vaikka vanhemmille tai muulle koulun henkilökunnasta. Mun suositus on, et kerrot kaiken ihan kaunistelematta, vaikka se tuntuiskin hankalalta. Älä kuitenkaan oo asiasta vaiti, sillä omasta kokemuksesta tiiän, et kiusaaminen vain pahenee silloin. Oikein paljon jaksamista sulle, toivon todella sydämestäni, et saat ihan konkreettistakin apua!

eikäää…

mun luokalle tuli vuode alus yks poika jota oli kiusattu yköseltä asti just hakkaamalla, potkimalla, haukkumalla ja syrjimällä jne. Se on tooosi söde ja sillai ne oli vissii kiusannu sitä kateudesta tai jtn o.o oon auttanu alkuu sen. Ooks ajatellu kouluvaihtoo?

Alzu97

Joo koulun vaihto on mielessä ongelma on se että tällä seudulla ei ole kuin yksi koulu joutuisin sinne n. 30km päähän lähtee käymään koulua.

se kouluvaihtotyyppi

no voi… vaikee tilanne. Minä ainakin autoin sitä poikaa sillai että no jos ne teki sille jotaki niin tein takasi… Eikä ne sitte enää ees yrittäny kun olin sen kanssa koko ajan ja sitten mun kaveritki oli sen kans… Jos sää oisit mun koulussa tai mää sun nii auttasin sua 100% varmuudella Keinolla millä hyvänsä. mua kiusattii ala-asteel mut vaa syrjimällä että ei sillei ole kokemusta muusta kuin yksinolosta… Maailmas on v-mäisii ihmisii. Koira pärjätä. niijoo entä sitte kunnan tai kaupungin vaihto?

osteriossi

Niin muakin on kiusattu melkein ihansamallailla ja haukuttu lihapullaksja tismikskä

höh

Harmi, että sinua on noin pahasti kiusattu. Suoraan sanottuna ihan paskoja opettajia tuolla koulussasi… Minuakin kiusattiin eskasta ysiluokalle asti, mutta vain haukuttiin ja syrjittiin, käsiksi ei kuitenkaan käyty. Suurin huoli ei varmasti nyt ole se, mitä tytöt sinusta ajattelevat. Sano suoraan opettajille, näytä mustelmat ja muut ruhjeet heille ja myös kotona. Kohta lähdet muualle opiskelemaan, ehdottaisin että lähdet tuolta niin kauas kuin pystyt, niin ei tule samoja kiusaajia enää kadulla ja kaupassa vastaan. Voisit myös ehdottaa vanhemmillesi muuttoa, mutta elä jatko-opiskelupaikan voimalla! Itse olen nyt lukiossa ja siellä on ihan erilainen, kypsempi, ilmapiiri kuin peruskoulussa. Ketään ei kiustata ainakaan meidän lukiossa. Jaksamisia!

ystävä :)

Kannattavaan vastustaa niitä joko olla välittämättä tai sitten sanoo vaan jotain suoraan päin naamaa esim että ny oikeesti lopetat ja et mikä sun ongelma oikein on Mut kannattaa kokeillä molempia ja kattoo kumpi toimii paremmin jos muu ei auta sano meneväs opettajan puheille ja rehtorin mutta tossa kannttaa eka kiristää niitä et oot menossa ja jos ne ei silti suostu lopettaa niin kerro kaikille mahdollisille

Vastaa aiheeseen: Mun elämän vaiheita siitä kuinka mua kiusataan

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top