Siirry sisältöön
tuleva muusikko

mulla on ollu vaikeeta hyväksyy itteeni ja kaikkee mitä teen, sen takia että vihaan itseäni. [Osa tekstistä poistettu.] mun motivaatiokin on kadonnut joissain tietyissä asioissa, aamu ja ilta rutiinit menee sillä pakotan itseni ja koulussa yritän tehdä tehtäviä ette kukaan huomaisi että en voi hyvin. varasin kuraattorille ajan vaikka tuntuu että en tarvii, vaikka samaan aikaan mielessäni sanon ittelleni et en mä sitä motivaatiota kuitenkaan yksin saa takasin ilman apua. mutta nyt syyllistän itteeni tästä kaikesta, ja sanon että ”oisit sä nyt voinut tehdä sen yksinkin, mutta kun et pysty mihinkään” tota oon nyt jauhanut ittelleni jonkun aikaa. kertokaa teiän mp, kannattaako mun sittenkään mennä kuraattorille?

Nuortennetin työntekijä

Hei tuleva muusikko,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: mun omaa syytä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top