Siirry sisältöön

Mun paras kaveri huusi mulle pahasti päin naamaa syyttä…

Haavoittunuttyttö

Oon tosi kiitollinen, jos autatte. Mun kaveri meni koulun neljänteen kerrokseen. Menin sen luo ja aloin jutella niitä näitä. Huomasin et sillä oli joku. Kysyin ja se vastas et kaikki ärsyttää. Kysyin et oonko mä tehny jtn ja se sano et en. Puhuin sille taas niitä näitä ja sitt se sano mulle: miksä ees puhut mulle? Miksä oot siinä? Sit se huusi mulle päin naamaan et Painu vit*uun. Katoin sitä säikähtäneenä ja lähin pois. Ku koulu loppu, itkin ja itkin ja itkin. Miks mun paras kaveri huusi mulle noin? Olkaa kilttejä ja auttakaa mua… Voinko mä antaa anteeks tuota??

John

Kaverilla oli huono päivä ja halus olla yksin. Anna vähä aikaa ja ota asia uudestaan puheeks parin päivän päästä vaik tekstarilla, kyl se siitä.

mitähh

vaikka kaverilla olikin huono päivä nii ei se oikeuta siihen että se purkaa sen suhun. siihen sil ei ole mitään oikeutta. ite oon kokenut samanlaista että tunteet puretaan muhun vaikka mitään en ole tehnyt :/

Jos sun kaverille oli sattunu jotaa siis henkisesti ja siks se purkas ylimääräset tunteensa sinuun, mikä ei kyllä ole oikein. ,olrtko jo saanut sovituksi kaverisi kassa? Voisiko kaverillasi olla PMS?

eiliityaiheeseen

tää ei liity aiheesee kyl mut mikä o pms?

Vastaa aiheeseen: Mun paras kaveri huusi mulle pahasti päin naamaa syyttä…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top