Siirry sisältöön
Hävettää

Tota tää on todella noloo, oon 14 ja mun rinnat on täys niit sellasii ” raskaus arpia ” Ja mun rinnat on erikokoset.. Ja IHAN liian isot.. Tiiän, että ne arvet haalistuu.. Mutta Kuinkamontaa pojist häiritsee oikeesti jos huomaa joku pv et tyttöystävänsä rinnat on 1. eri kokoset, 2. täys vaaleit arpii..

Ja toinen juttu.. oks MITÄÄN keinoo muuta ku leikkauttaa rinnat, et niit sais pienemmiks? .__. Koska nää on mun omast mielest liika isot..

Kiitän jo etukätee mahdollisist vastauksista..

Onnistuu

Jos se poika jonka kanssa oot. Jätää sut sen takia ei se oikeasti sinusta välitä. Ihmisessä tärkeintä on se mitä löytyy sisältä ei se ulkomuoto kaikki on erilaisia. Itseäni asia ei häiritsisi. Olen siis 13-vuotias poika.

01tytsy

Jos joitain poikii häiritsee noi jutut, ni sit ne ei oo ehkä se oikee kun se oikee hyväksyy myös sun virheet. :) Ja tärkein ainaki mulle on sisin, ei ulkonäkö :D

Nimetön

Tosi monella naisella on niitä arpia. Ja melkein kenenkään rinnat ei oo täysin samankokoset. Jos joku sen takia ei haluu olla sun kaa, niin se henkilö on tosi lapsellinen, kapeakatseinen ja tyhmä. Sä olet hyvä just tollasena <3

Vastaa aiheeseen: Mun rinnat…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top