Siirry sisältöön
jani96

eli mul on vanha suhe nyt viikko sit loppunu ja lopetin ku oon ihastunut toiseen ja mä en oo saanu uutta ihastusta pois mun päästä n. kahteen viikkoon.

ja ekan kerran ku tavattiin viimekesänä vpk leirillä mä ihastusin siihen ja en saanu pois mielestä kunnes ei pitänyt yhteyttä ja aloin pitämään ihastustani kaverina ja nyt keväänä vietettiin aikaa ja kun hän joutui menemään lastikseen ni mun tunteet tulitakas(karkas koulupäivän aikana ja tuli mun tyköön ja sit illalla lähti ja siit lähtien mä oon ollu pois täältä).

[Osa viestistä poistettu] jtn päätin etsiä hänet. nyt löysin ja kuulin et hän on ihastunut toiseen(tunnen hänen ihastuksensa ja on mun kaveri myös). siinä ei oo vikaa mulla ei oo välii kunhan hänellä kaikki on okei ja tiiän sen(vaikka hän saisi toisen ni mä en unoha tätä ikinä. mä toivon että saisin hänet,mutta toissaalta haluan hänen toiveensa täyttää eli auttaa saamaan sen toisen kaverin).

(kysyin ihastukseni ihastukselta et mitä vastaisi ni se sano että ehkä joo että ne vois alkaa.) mä menin sekasin siitä ja oon käyny yli kierroksilla ja haluisin nähä ihastukseni mutku mä epäröin että pystynkö. toivon että juu koska hän on mun paras kaveri ja haluan enemmän mut en saa.

ja lopputulos

minä epäröin niin paljon että en ehkä voi nähdä ihastustani mutta voin nähdä ihastukseni ihastuksen. vaikka lupasin nähä ihastukseni lauantaina koulun jälkeen ja mä en petä lupausta. mutta se on kiusallista nähdä hänet koska hän tietää osan syystä miksi jätin vanhan tyttöni(hän on ihastukseni kaveri myös).
mut mä en tiiä mitä teen.

Nimetön

mä en taida saada jeesii??

J3H

Tämä kahden viikon ihastus on vasta kokeilua, kuin varpaalla kylmään veteen.

Jos sinulla on ihastus, kerää rohkeutesi ja kerro hänelle. Se voi olla vaikeaa, nöytyyttävää, noloa, hävettävää, tai mitä tunnesanoja ikinä löydätkään sanakirjasta, mutta ainakin sitten sinä saat kunnon vastauksen,

Rauhotu, ja opettele tunnistamaan tunteesi.Jos et tiedä mitä haluat, mieti sitä, ennen kuin teet mitään muuta.

Onnea jatkoon!

[Viestiä muokattu]

jani96

nyt tähän asiaan on tullu juu varmuus. mä en oo saanu häntä pois mielestäni koko kesänä. 24.6.2012 poikkasin solisluuni ja mun piti mennä moikkaamaan häntä vaikka yhel kädel mut en saanu mennä ja heinäkuun alussa mulle iski paniikki kun hän joutui suljetulle ja en tiennyt mitä teen ja miten voin elää mutta sain apua hänen isältä ja äiti puolelta kysyin mitä kuuluu ja väliteltiin viestei sillä tavalla. Kunnes nyt hän pääsi pois ja kerroin että rakastan häntä ja hän minua mutta silti haluaa olla vain ystävä. mua harmittaa ja en ole nukkunut kunnolla koska olen miettinyt asiaa ja hän tietää sen.

miten saisin välitettyä hänelle että haluan vain hänet enk ketään muuta tältä pallolta??
(kiitos jo valmiiksi)

jani96

tuliko liian vaikee kysymys kun ei vastata?? koska haluisin oikeesti jeesiä

jani96

en taida saada jeesiä :D ja sama jatkuu. tä on oikeesti aika jännää :DD uskokaa pois.

Vastaa aiheeseen: mun sekalaiset tunteet ja epäröinti.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top