Siirry sisältöön
Ärsyttäääää!!!!!!!

Meen siis syksyllä ylä-asteelle ja vaihan koulua. Mun tulevassa lyokassa on 19 oppilasta, kaikki pojat on tosi ärsyttäviä ja tytöt jotkut. Ne tytöt myös käyttää päihteiyä. ÄRSYTTÄVINTÄ ON SE, ETTÄ MEEN C-LUOKALLE, JA A, B LUOKILLA ON KAIKKI PAREMMAT TYYPIT! MUN LUOKALLA ON JOTAIN [osa tekstistä poistettu]!! En halua mennä siijen luokkaan mitä teen mun luokassa on vaan 2 kivaa tyyppiä. Mua ärsyttää ihan vitsisti.

markoboi

Sähän voisit vaikka pyytää opettajalta, et saisko vaihettua luokkaa? :D

Imhinen

Mulla oli aikoinaan sama fiilis luokastani, mutta pärjäilin ne kolme vuotta ihan hyvin niiden muutaman kivan tyypin kanssa. Luokan vaihtaminen on yleensä mahdollista vain jos ilmenee huomattavia oppimishäiriöitä esimerkiksi puutteellisen työrauhan tai kouluväkivallan takia. Ja mistä sitä tietää jos ensimmäinen arviosi olisikin ylimitoitetun negatiivinen ja siellä onkin useampi ihan kiva tyyppi.

Ei kai ne kaikki nyt ihan kamalia voi olla, ihmiset kuitenkin on kaikki yksilöitä.

Joku

Anna niille mahollisuus, ethän sä tunne niitä vielä kunnolla vai?

😇

Mulla oli toi ihan sama fiilis tän vuoden alussa mut ihan ok mä oon niitten kaa pärjänny. Mä en kyllä ees oo kenekää kivan tyypin kaa ees samoissa ryhmissä et nyt vaan rukoillaan mun parhaankaverin kaa sormet sistissä et päästään ens vuonna samoihi.

AN64

Niinku joku aijemmin jo ehdotti, sä voit jutella opettajan kanssa siitä, voisitko sä vaihtaa luokkaa. Mun luokalla on kans ärsyttävää väkee, mut oon vaan yrittäny olla välinpitämätön. Tiedän että ne käyttää päihteitä mutta paras on vaan jos ei itse sorru mukaan. Mutta saatteko muka nyt jo tietää luokkanne? Mulla oli niin, että vasta ekana yläkoulu päivänä saatiin tietää luokat. Ei kannata kuitenkaan olla liian ennakkoluuloinen, sieltä voi löytyä kivojaki ihmisiä. Ja jos siellä ei oikeesti oo muutakun pari hyvää tyyppiä, niin hengaat sitte vaikka niiden kaa, se auttaa jo paljon.

goldrose

kannattaa ennakkoluulottomasti vaan tutustua niihin muihin eikä heti leimata kaikkia ärsyttäviks

Pipsapossufani UwU

Mistä sä vielä tiiät mimmosii ne on? Tunnetko koko luokan etukäteen?

Vastaa aiheeseen: Mun tuleva luokka

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top