Siirry sisältöön
En oo tästä perillä!!:|

Moi! :) Oon tämmönen tyttö täältä jostai suomesta. Asiani koskee murrosikää. Onko normaalia, jos olen 10 ja mulla on rinnat nuppuvaihees, nännit kasvanu, muute iha pikkuset?? Lisäks mulla on havaittavissa hyvin läheltä katsottuna häpykarvoitusta alapäässä. Semmoisia aika pitkiä, jotku kiharia, hyvin vaaleita karvoja. Terkkarin mukaan normipainonen tyyppi ja terkkari sanoi, että mä kasvan nyt tosi paljo pituutta. Äitilläni alkoi samanikäisenä tämä kehitys, menkat 14 vuoden paikkeilla. Eli olenko vähän turhan aikaisessa kehittymisen kannalta, vai onko normaalia? Kiitti jos jaksoitte lukee tän, kiitti avusta jo etukäteen!! :) Terv. Minä:)

Nepa

Oon sun ikänen mulla on tummaa häpykarvoitusta. Rinnat on kasvanut (toisin nännit ei). Kasvupyrähdys on meneillään. Ja siis täytin tänä vuonna 10v ja oon nyt pitkä 154-155cm. Oon kanssa normi painonen.
Eli sä oot aivan normaali ainakin mun mielestä. Ja oot aika samassa vaiheessa kun minä.
Terv.Nepa

Viestiketjun aloittaja 10v. tyttö:)

Mä oon vaan jotai 137 cm pitkä:D Ja mul on myös ollu valkovuotoo yli vuoden ja mun iho ja hiukset rasvottuu, niin joudun melkee joka päivä käymään suihkus ja mun hiki haisee… Yäk, ällöö! :)XD :D

Vastaa aiheeseen: Murrosiän normaali kehitys

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top