Siirry sisältöön
miibl

Moi kaikki! Olen 11v tyttö. Olen ihan normaalipainoinen ja normaalipituinen. Rinnat minulla on, sellaiset jotka menevät kouran sisään, käteen ei mahtuisi muuta. Minulla on kahdet urheiluliivitoppientiedämikät. En halua käyttää niitä! Ei minulla edes ole mitään syytä siihen, mutta niin se vaan on. Minkä ikäsenä teille tuli ekat mitkä tahansa rintaliivit? Milloin käytitte niitä?
Minkä ikäsenä alkoi valkovuoto? Kuinka kauvan valkovuotoa on ennen kuukautisten alkua? Minkä ikäsenä menkat alkoi? Tuli sitten näitä kysymyksiä… Help me, pleasy! Tai en minä mitään apua sinänsä tarvitse, mutta silti…

Nimetön

Mää oon 15.v ja en muista milloin alkoi
valkovuoto ehkä 13.v ja ei oo viel alkanu menkat. Mulla ei oo minkään laisia rintaliivejä kun en uskalla kysyä äidiltä ja oon miettiny miten muut on saanu. Musta tuntuu että tarvisin sellaiset ees jonkulaiset kun on aika isot rinnat tai nii. Ja kaikilla muilla meidän luokkalaisilla tytöillä on.

Tosi myöhässä

Eli tää kommentti tuli tosi myöhässä mut laitan kuitenkin. Alotin käyttämään neljännenluokan lopussa minitoppeja silloin alkoi myös muistaakseni valkovuoto nyt olen kaksitoista ja menkat alkoi yli kuukausi sitten. Muista että menkkojen alkaminen on todella yksilöllistä valkovuodon alkamisen jälkeen.

Vastaa aiheeseen: Murrosikä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top