Siirry sisältöön
Horses

Mulla on semmonen juttu et oon meidän luokalta eka jolla on näkuviä murrosiän merkkejä kuten esim. isommat rinnat kun muilla ja mua vähännniinkun kiusataan siitä mutta vaan sillein etten muka ite tietäis siitä vaikka tiiänkin.Eli musta kerrotaan kaikkea ja mun ”Bestis” kertoo kaikille aina jos mussa on tapahtunu jotain ”muutoksia”. Sen takii en voi mennä koulusta esim. uimahalliin tai nyt kun me mennään luokkaretkelle niin siellä on uima-altaita ja suihkut.Ja sit jos joku kaveri pyytää uimaan niin en oikein haluis mennä karvotuksen ja rintaliivien takia.Mitä voin tehdä?

sdfhg

Sun ei kannata hävetä kehoasi :) Kyllä muillekin tulee niitä muutoksia ajan myötä! Tyttöjen keskuudessa varhainen murrosiän näkyminen herättää usein just tollaista keskustelua. Voihan se olla, ett muitakin vähän jännittää se, miten muut suhtautuvat sitten, kun heidän kehonsa muuttuu. Mutta älä häpeä itseäsi! Jos joku kommentoi sun rintsikoista, sä voit vaikka kommentoida jotain niiden mukavuudesta tai jotain. Kaikki sun luokalla käy saman läpi jossain välissä, niitä jännittää ihan yhtä paljon kuin suakin :)

Ovatko muiden kommentit loukkaavia? Tuleeko sulle paha mieli, kun kuulet muiden puhuvan näin? Jos noi puheet oikeesti häiritsee sua, sano tästä sun vanhemmille tai opelle. En tarkoita että pitäis ihan turhaan ”kannella” opettajalle. Kerrot vain, jos sua oikeasti häiritsee ja jos muut tarkoittavat loukata!

Voithan sä myös puhua äidilles ja kysyä, kuinka vahain sillä alkoi murrosikä näkymään. Voi olla, ett sun äidilläkin on alkanut murrosikä varhain, ehkä hän voi antaa vinkkejä :)

Vastaa aiheeseen: Murrosikä ja minä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top