Siirry sisältöön
Jup

Moi!Oon 11.v tyttö ja haluisin kysyy teiltä kysymyksii.Nää kaikki kysymykset on eniten tytöille.Kun vastaatte niin laita siihen sun Ikäs.
1. Onko teillä jo kuukautiset?Jos on, niin kerro sun pahimmasta mokasta mitä niitten kanssa on käynyt.
2. Miten te saatte parhaat orgasmit?
3. Onko sulla ongelmiin vanhempiesi kanssa nyt enemmän kun sillon kun et ollut vielä murrosiässä?(Sillä mulla on!).
4. Onko teillä ulkonäkö paineita?(mul on ainakin).

Erica, verkk@ri

Heippa! Hyvä kun otit tänne yhteyttä, olet rohkea:)

Sanoit että ikäni täytyy kertoa sinulle, ja se on hyvin mahdollistakin olen siis 14v päivystäjä tänävuonna 15v lokakuun puolella. Mutta vastaanpas nytten noihin sun kysymyksiin.

1. On mulla kuukautiset jo alkanut. Pahin moka joka on käynyt niin… kerron tän vaan lyhyesti.
Mulla alko siis koulussa menkat ja en sitte tajunnu että ne ois just silloin alkanu. No oli Matikan tunti loppumaisillaan ja kaikki lähtee luokasta ja sitteku nuosen penkistä niin siihen penkkiin jäi kivat veri klämpit. No yks mun luokan tyttö näki ja vähän nauro. Menin open luo ja sanoin et meen terkkarille. Ja sitte terkkari anto mun luvan lähtee kotia koko loppupäiväks ja sain luvallisen poissaolon.

2. Jokainen nauttii seksissä eri asioista ja ei kannata ollenkaa vertailla muihin.
Tutustuu vaa siihen omaan seksuaalisuuteen niin sitte ymmärtää mistä tykkää.

3. Joo no oikeestaan mun ja vahempieni välit on hyvät. Tietenkin välillä tulee sellasia raivo kohtauksia mutta sehän on ihan normaalia murrosiässä, kun muutenkin on kehittymässä naiseksi.
Murrosiässä on ihan ok että tulee ongelmia vanhempien kanssa se on täysin normaalia.

4. Mulla välillä tulee ulkonäköpaineita. Oon kyllä tyytyväinen suurimmaksi osaksi siltä, miltä juuri minä näytän. Pitää vaa ajatella että on hyvä juuri tollaisena kuin olet. Erillaisuus on rikkaus.
Kukaan ei ole samanlainen kuin sinä. Toivotan sulle hyvät päivänjatkot :)

Moi

Oon 12

1. On. Ajattelin aamulla, että kannattais ottaa varmuudenvuoksi kouluun side mukaan. No, kuukautiset sitten alko koulussa ja yllätys, yllätys side oli jääny kotiin. 😂

2. En itsetyydytä haha

3. Joo

4. Ei oo

14 vee

1. Mulla ei oo viel alkanu ja meen jo 8.
2. En osaa sanoo
3. Ei sille hirveetä
4. On esim kroppa

15v tyttö

On kuukautiset ja en oikeastaan oo mokannu niitten kanssa mut alussa tuli tamppooni laitettua välillä huonosti jolloin se saattaa hiertää, orgasmeista en kauheesti osaa sanoa koska oon kokenut orgasmeja ainoastaan poikaystäväni kanssa seksissä tai muussa ”seksuaalisessa” toiminnassa, mul on tosi paljon ongelmia mun äitin kanssa kun murrosikä alko, ja mul on ollu ulkonäköpaineita jo pitkään mut välillä on niitä parempia päiviä kun nyt tiiän et riitän jollekin kun tapasin mun poikaystävän ja ollaan seurusteltu 5kk

Nyytti

Olen 12-vuotias. :))

1. Joo on kuukautiset alkanut. Pahin moka varmaan mitä mulle on käynyt kuukautisten kanssa on, että olin joskus kesällä keskustassa ja mulla oli aika lyhytlahkeiset shortsit.. Tai oikeastaan tosi lyhytlahkeiset. :’D Olin sinä päivänä päättänyt laittaa sellasen ison ”siivekkään” siteen. Noh…Huomasin sitten ku tulin kotiin, että ne mun shortsit oli ollu silleen ”kääriytyneenä” että sen mun siteen ”siipi” oli näkyny koko päivän ku olin keskustassa. :’D
2. Parhaat orgasmit? Mmm… Silleen, et laitan kaks sormee ja ”liikutan” niitä sormien päitä siellä. Ja välillä klitorista..
3. Ei mulla enemmän ole vanhempien kanssa mitään ongelmia, välillä haastan vaan riitaa tahallisesti enemmän, ku ennen murrosikää. :D
4. Ulkonäköpaineita on. Välillä tuntuu että olen saanut niitä kymmenkertaisen annostuksen muihinnähden! Eniten paineita on mun masusta ja reisistä.. Yritän kuitenkin päästä niistä kovasti eroon.

15 v. Tyttö

1. Mulla ei ole vielä alkanu menkat vaikka oon jo ysillä ja 15v.
2. Olen kokeillut vain pari kertaa itsetyydytystä, joten en osaa sanoa.
3. No kyllähän niitä sanaharkkoja aina tulee murrosiässä, niin mullaki, mutta ei mitään vakavaa.
4. 8 luokalla mulla oli jonku verran ulkonäköpaineita, mutta nyt kesän aikana oon jotenki ”kasvanut” ja olen alkanu rohkeasti kokeilee eri tyylejä. En pelkää erottua joukosta. Muista olla just sellainen ko haluat!

Jup

Kiitti kun vastasitte! :)

tyty

oon 14
1. mun menkat ei oo vielä alkanu :O
2. Noh:
– suihkus meet (ei sen suihkun) vaan sen hanan alle.
3. No ei oikeestaan.
4. Joo mulla on ulkonäköpaineita paljon, mut se on kyl ihan turhaa. Kaikki on kauniita omilla tavoillansa.
mut hei tsemiä murkkuikään!! :3

Tyttö 11v

1. On, ei ole käynyt mokia
2. En ole vielä ’kunnolla’ itsetyydyttänyt
3. No mitä nyt satunnaisia riitoja
4. ON. Kaksi kirjainta kertoo kaiken

Joo tota noin nii

Oon 15v ja on alkanu menkat, mut ei sillee kauheen monesti oo ollu, ku pariin kertaan ei oo tullu puoleen vuoteen. Kuitenkin pahin moka ehkä ollut, kun menkat alkaa kesken koulupäivän, ei oo siteitä, mutta sitten onkin harmaat housut… Parhaat orgasmit tulee, kun kattoo ensin vähän pornoo ja sit hieroo klitorista. Vanhempien kanssa ollu yllättävän vähän ongelmia, tosin oon aika kiltti tyttö. Ulkonäköpaineita on jatkuvasti liittyen rintoihin, jotka ovat mielestäni liian pienet sekä suurehkoihin lihaksiin, jolloin tunnen itseni liian maskuliiniseksi.

09/11

Noh, vastaanpahan nyt tähän…

1. Juu on alkanu ja ei mulla oo tullu vielä mitään sellasta ku Alko joku puol vuotta sitte…
2. No siis mullaki toi ku laittaa suihkussa sen hanan päälle ja menee siihe alle nii juuh, tiiän oon 11 mut silti
3. Ei itseasiassa paljoo koska en puhu vanhemmille paljoo.
4. On! Mulla on oikeestaa joka paikassa karvoja ja sit niih, tänää kysyin äitiltä viestillä et oisko mahdollista poistaa niitä karvoja ja se vastas että jutellaan huomenna kun kello on kuitenkin nyt jotain kaksitoista et juu.

Yksinäinen susityttö

Hei olen 12v kohta 13v.

1. On alkanut vasta.

2. En osaa vastata.

3. Kyllä! minulla on erityisen paljo sana harkkaa vanhempieni kanssa verrattuna siihen kun olin nuorempi.

4. Mulla ei oo yhtään ulkonäköpaineita. voin mennä vaikka erityisen räjähtäneenä minne hyvänsä.
(mua ei vaan päästetä aina.)

tyttö 13.v

13 vee olen

On menkat alkanu ja hei ne joila ei oo viel alkanu niin ootte onnekkaita mä vihaan menkkoja yli kaiken paitsi sillon kun tulee pakolliset koulu-uinnit

ei oo käyny mokia

emt

kyll

ja on isotki

Pastellipallero :3

Ite oon 12v tyttö c:

1. On alkanut. Pahin moka on ehkä se ku olin mun kaverilla ja sit otin tamppoonin pois, mut vedin vissii liian lujaa tai sillee ja sit siitä tippu verta mun kaverin vessan matolle. Laitoin äkkiä sen tamppoonin paperii ja roskiksee ja rupesin vessapaperin ja käsisaippuan kanssa putsaamaa sitä. Se lähti osittain, mut se läikkä saattaa olla siinä matolla vieläki

2. Ite saan parhaat orgasmit suihkulla, mutta se on yksilöllistä minkä kukakin tuntee mukavaksi.

3. Sillee on vähän enemmän johtuen mun vaihtelevasta mielialasta, mut ei muuten oo välit oikein menny

4. Melkein jokaisella on välillä ulkonäköpaineita, mulla on aika useinkin. Silti kannattaa olla oma ittensä ja antaa muitten sanoa mitä lystää ja pitää pää pystyssä ja kertoa aikuiselle jos joku sanoo susta jotain.

Vastaa aiheeseen: Murrosikä(tytöt)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top