Jup

Moi!Oon 11.v tyttö ja haluisin kysyy teiltä kysymyksii.Nää kaikki kysymykset on eniten tytöille.Kun vastaatte niin laita siihen sun Ikäs.
1. Onko teillä jo kuukautiset?Jos on, niin kerro sun pahimmasta mokasta mitä niitten kanssa on käynyt.
2. Miten te saatte parhaat orgasmit?
3. Onko sulla ongelmiin vanhempiesi kanssa nyt enemmän kun sillon kun et ollut vielä murrosiässä?(Sillä mulla on!).
4. Onko teillä ulkonäkö paineita?(mul on ainakin).

Erica, verkk@ri

Heippa! Hyvä kun otit tänne yhteyttä, olet rohkea:)

Sanoit että ikäni täytyy kertoa sinulle, ja se on hyvin mahdollistakin olen siis 14v päivystäjä tänävuonna 15v lokakuun puolella. Mutta vastaanpas nytten noihin sun kysymyksiin.

1. On mulla kuukautiset jo alkanut. Pahin moka joka on käynyt niin… kerron tän vaan lyhyesti.
Mulla alko siis koulussa menkat ja en sitte tajunnu että ne ois just silloin alkanu. No oli Matikan tunti loppumaisillaan ja kaikki lähtee luokasta ja sitteku nuosen penkistä niin siihen penkkiin jäi kivat veri klämpit. No yks mun luokan tyttö näki ja vähän nauro. Menin open luo ja sanoin et meen terkkarille. Ja sitte terkkari anto mun luvan lähtee kotia koko loppupäiväks ja sain luvallisen poissaolon.

2. Jokainen nauttii seksissä eri asioista ja ei kannata ollenkaa vertailla muihin.
Tutustuu vaa siihen omaan seksuaalisuuteen niin sitte ymmärtää mistä tykkää.

3. Joo no oikeestaan mun ja vahempieni välit on hyvät. Tietenkin välillä tulee sellasia raivo kohtauksia mutta sehän on ihan normaalia murrosiässä, kun muutenkin on kehittymässä naiseksi.
Murrosiässä on ihan ok että tulee ongelmia vanhempien kanssa se on täysin normaalia.

4. Mulla välillä tulee ulkonäköpaineita. Oon kyllä tyytyväinen suurimmaksi osaksi siltä, miltä juuri minä näytän. Pitää vaa ajatella että on hyvä juuri tollaisena kuin olet. Erillaisuus on rikkaus.
Kukaan ei ole samanlainen kuin sinä. Toivotan sulle hyvät päivänjatkot :)

Moi

Oon 12

1. On. Ajattelin aamulla, että kannattais ottaa varmuudenvuoksi kouluun side mukaan. No, kuukautiset sitten alko koulussa ja yllätys, yllätys side oli jääny kotiin. 😂

2. En itsetyydytä haha

3. Joo

4. Ei oo

14 vee

1. Mulla ei oo viel alkanu ja meen jo 8.
2. En osaa sanoo
3. Ei sille hirveetä
4. On esim kroppa

15v tyttö

On kuukautiset ja en oikeastaan oo mokannu niitten kanssa mut alussa tuli tamppooni laitettua välillä huonosti jolloin se saattaa hiertää, orgasmeista en kauheesti osaa sanoa koska oon kokenut orgasmeja ainoastaan poikaystäväni kanssa seksissä tai muussa ”seksuaalisessa” toiminnassa, mul on tosi paljon ongelmia mun äitin kanssa kun murrosikä alko, ja mul on ollu ulkonäköpaineita jo pitkään mut välillä on niitä parempia päiviä kun nyt tiiän et riitän jollekin kun tapasin mun poikaystävän ja ollaan seurusteltu 5kk

Nyytti

Olen 12-vuotias. :))

1. Joo on kuukautiset alkanut. Pahin moka varmaan mitä mulle on käynyt kuukautisten kanssa on, että olin joskus kesällä keskustassa ja mulla oli aika lyhytlahkeiset shortsit.. Tai oikeastaan tosi lyhytlahkeiset. :’D Olin sinä päivänä päättänyt laittaa sellasen ison ”siivekkään” siteen. Noh…Huomasin sitten ku tulin kotiin, että ne mun shortsit oli ollu silleen ”kääriytyneenä” että sen mun siteen ”siipi” oli näkyny koko päivän ku olin keskustassa. :’D
2. Parhaat orgasmit? Mmm… Silleen, et laitan kaks sormee ja ”liikutan” niitä sormien päitä siellä. Ja välillä klitorista..
3. Ei mulla enemmän ole vanhempien kanssa mitään ongelmia, välillä haastan vaan riitaa tahallisesti enemmän, ku ennen murrosikää. :D
4. Ulkonäköpaineita on. Välillä tuntuu että olen saanut niitä kymmenkertaisen annostuksen muihinnähden! Eniten paineita on mun masusta ja reisistä.. Yritän kuitenkin päästä niistä kovasti eroon.

15 v. Tyttö

1. Mulla ei ole vielä alkanu menkat vaikka oon jo ysillä ja 15v.
2. Olen kokeillut vain pari kertaa itsetyydytystä, joten en osaa sanoa.
3. No kyllähän niitä sanaharkkoja aina tulee murrosiässä, niin mullaki, mutta ei mitään vakavaa.
4. 8 luokalla mulla oli jonku verran ulkonäköpaineita, mutta nyt kesän aikana oon jotenki ”kasvanut” ja olen alkanu rohkeasti kokeilee eri tyylejä. En pelkää erottua joukosta. Muista olla just sellainen ko haluat!

Jup

Kiitti kun vastasitte! :)

tyty

oon 14
1. mun menkat ei oo vielä alkanu :O
2. Noh:
– suihkus meet (ei sen suihkun) vaan sen hanan alle.
3. No ei oikeestaan.
4. Joo mulla on ulkonäköpaineita paljon, mut se on kyl ihan turhaa. Kaikki on kauniita omilla tavoillansa.
mut hei tsemiä murkkuikään!! :3

Vastaa aiheeseen: Murrosikä(tytöt)
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.