Siirry sisältöön
Morojesta

Moi! Oon 13v poika. Mistä biiseist te tykkäätte ja mistä tyylistä? Ite oon hevimetal persoona. Säälittää kun kaverit eivät viiddy hevimetallin parissa. Ne ei vaan ymmärrä kuinka hyvää se on!! Mikäs teidän lemppari bändi on tai musa? Kiva kuunella. :)

napoleon

Moi vaan

Oon 14v tyttö ja itekin tykkään eniten metallimusasta. Minunkaan kavereista kukaan ei kuuntele sitä, ja joskus oon vähän nolona kun kysytään musiikkimakuani. ;)

Rammstein on ehdottomasti mun lempparibändi. Muita hyviä bändejä on Sabaton, Apocalyptica, AC/DC ja Ghost.

Mun lemppareihin kuuluu myös Babymetal. Se on japanilaista kawaii-metallia. Jos haluut kuunnella jotain erilaista(ja vähän outoa), niin suosittelen lämpimästi kokeilemaan :)))

Ihminen

Anime
Pop
Ja broidini on myös hevimettalli tyyppiä eli sitäkin tulee kuuneltua. 🎶

musatyttö

Ite kuuntelen k-poppia ja suomalaista musiikkia pääosin. Oon niistä saanut kuulla ihan tarpeeksi, molemmista, kaikki kaverit kuuntelee ”massamusiikkia”. Lempibändit ovat 이달의 소녀 ja 마마무 (Idaleui sonyeo, eli LOONA ja Mamamoo)

_Sädesade_

Haloo Helsinki! ja Sanni on mun elämä! Tykkään Suomipopista.

Lehmäkala ( . . )

Hei.
Hmm, aika vaikea kysymys.
Itse kuuntelen yleensä Rammsteinia kun piirrän tai kirjoitan tai teen jotain muuta.
Minä kuuntelen myös sellaista Juice Leskinen – tyyppistä musiikkia, tangoa, klassista, ja kansanmusiikkia.
Eli siis sellaista musiikkia jota saatat kuulla mummosi radiosta.
Lempikappaleitani en oikein osaa sanoa nyt,
mutta ainakin Rammsteinin kappaleet, ja jotkut Kraftwerkin, Juice Leskisen, ja Irwinin kappaleet ovat hyviä juuri nyt.
Anteeksi jos teksti venyi pitkäksi, mutta on hauskaa saada kuuntelija pitkästä aikaa.
Hei.

fennekki

Hei!
ite voin kuunnella melkein mitä vain, mutta en välttämättä pidä kaikista kuulemistani jutuista. hevimetal on itselleni melko tuttu musiikki genre, koska sitä kuulee koulussa ja kotona melko paljon.

itsyalocaljonneboi

Elektroninen, pop ja tietokonemusa. Pirun hyvää jumputusta!!

pesevä karhu

twenty one pilots on mun 1 lemppari bändi. two door cinema club ja tame impala on kovia myös! two door cinema clubia pitää kuunnella aina kun haluaa olla hyvällä tuulella, koska twenty one pilotsilta tulee joskus vastaan sellasta itku kamaa että ei sit koko päivästä tuu yhtään mitään :D

……..

No mä tykkään perus pop musiikista luultavasti lemppari bändi Marcus&Martinus mut mä en tiiä mikä mun lemppari biisi on. On tultu myös ihan lapsesta saakka(anteeks taaprosta saakka)tultu kuuneltuu rock musiikkia ja se johtuu luultavasti siitä koska mun vanhemmat kuuntelee sitä.

Mish

mun musiikkimaku menee laidasta laitaan! :-) aiemmin mainitut two door cinema club ja ghost ovat pari suosikkia. red vox myös tekee mahtia musiikkia, jos indie rock maistuu!

jess

edm, josta eniten tykkään housesta (eli sellaista Avicii-tyylistä musaa) sekä hardstylesta. Myös suomirock on aika jees

Sam

Mä tykkään kaikenöaisesta musasta, mutta erityisesti Jazzista, kantrista ja popista. Frank Sinatra, James Blunt ja Rascal flatts on mun lemppareita. Mun lempibiisit on ollut, ja tulee aina olemaan Transatlanticism (Death cab for cutie) ja 2-1 (imohen heap) ne on mulle äärettömän tärkeitä biisejä.

16v tyttö

No ompa vaikee kysymys. Saat tästä nyt esseen verran. Itsellä myös on kiusattu musiikkimaus takia, kun ei kuulemma ole tarpeeksi hyvää tai on outoa. En enää kauheesti kuuntele Suomalaista. Ei vaan löyty hyvii genrei ja artistei.

Tällä hetkel kuuntelen eniten Lofi ja Lofi-hip hop genree. Myös indie, indie-rock ja sen tyyppiset on ihan sairaan hyvää. Jack Stauberin ”Buttercup” tyyliset on myös hyviä. Itse rakastan bändiä Her’s. Heidän musiikki on niin ihanaa. Surullisesti molemmat bändin jäsenistä kuolivat 2019 kiertueellaan Amerikassa, kun humalassa ollut kuski ajoi heitä päin. He ovat julkaisseet kaksi albumia, joten onneksi on kuunneltavaa.

Menee klassinen ja erisorttiset rokit, hevit ja metallit. Heviä ja metallii kuuntelen hyvin harvoin enkä itse lähde tubesta etsimään. Klassista löytyy omasta cd-rakist kun harrastin joskus pienempänä balettia. Babymetal on myös ihan hauska.
Myös k-pop ja k-rock/bändi kama menee. Itse olen multi, joten en listaa erityisesti bändejä tai ryhmii ja sooloisteja. Nyt hieman jäänyt vähemmälle.

Lähestulkoon kaikki 1900-1980 luvuilta on hyvää ja oikeesti rakastan vanhaa musiikkia. Tänään tuli kuunneltuu eniten 70-80 lukusii. Kuolaan!
”Mr.Blue Sky” ELO:ta on hyvää ja ”Maniac” Michael Sembellolta. Myös ”Jump” on hyvä biisi, se on ollu McGyver sarjassa tunnarina, mutta en muista bändin nimee. ”Mickey” Toni Basililta on hyvää, oikee korvamato, sekä ”I’m gonna be (500 miles)” The Proclaimerssilta on aika koomista.

80-luvun japanilaisesta city popista lemppari on Mariya Takeuchin ”Plastic love” ja samantyyppinen on Yasuhan ”Flyday Chinatown”. Molemmat on sooloisteja. Sopisivat hyvin jonkinlaiseen anime sarjaan, mutta en tiedä onko niitä jo käytetty jossain. Junko Ohashin ”Magical” on myös aika jazzimainen, mutta enemmän city popin tyylinen ja hyvin elegantti. Japanilainen musiikki menee tosi hyvin. ”Ponponpon” Kyary Pamyu Pamyulta on yks korvamato ja enemmän tykkään siitä ”Reinai Circulation” ja siit ”Hello how are you” biisistä. ”Omae Wa Mou” On omaa luokkaansa.

2000-luvun musiikissa oon sitten nirsompi. En siedä yhtään mitään 2000 alun musiikista tai muotityyleistä. Yök. 2010 ja eteenpäin on ollut sitten vähän lupaavampaa ja ne perus hitit on kyllä hyviä. En osaa sanoo mitään tiettyä genree.

Tällä hetkellä kuuntelen aikast paljon Powfua, vintage lofia, SadBoyProlificia, Shilohia, blackbearia, cavetownia ja Aurora Vibes Tube kanavan tekemiä mixejä/biisei. Keshi on myöskin hyvä valinta. Verzache, Dayglow, SALES/renee, Rex Orange County, GROUPLOVE, Conan Grey, Saint Motel, mxmtoon, Dreamers, Younger Hunger, Cage The Elephant, Weathers, Flatsound, Meltt, Isaac Dunbar, RINI, Bazzi, Dominic Fike, Milky Chance, Wallows, Vansire The Band, Alexander 23, Far Caspian, I DON’T KNOW HOW BUT THEY FOUND ME, Swimming Tapes ja sata muuta artistia on alansa parhaimpia.

Parhaat kaks albumia on We Lost The Sea- Departure Songs ja Melttin ”Swim slowly”. Melttin albumista julkastii remix EP tässä viikko sitten, alan kuunteleen sitä nyt. Tähän asti tosi hyvää!

girl011

[osa viestistä poistettu]
Mut poppia suomeks ja enkuks kuuntelen. Välillä hieman edm:mää Alan Walkeria yms.
Englanninkielisistä parasta on Billie Eilish, Ava Max ja Sia.
Suomeks eniten kuuntelen Haloo Helsinkii ja Sannia.

Vastaa aiheeseen: Musaa Soimaan! :)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top