Siirry sisältöön
JoLukiolainen

Tosiaan kuten otsikko sanoo. Koulussa olen ollut nyt kiusattu jo nelisen vuotta Ylä-asteelta alkaen,vain melkeinpä sen takia että minkälaista musiikkia kuuntelen ja miten käyttäydyn.
En ymmärrä miksi sen pitäisi vaikuttaa ihmisiin mitä itse kuuntelee, mutta oikeasti… Musiikin takia.Kun tätä nyt on jatkunu jo jonkun aikaa, on se alkanu vaikuttaa myös. Lukio on hankaloittunu ja muut vielä päälle dissaavat ”Tulla se friikki menee” aivan kuin en kuulis heitä.Oon puhunu terkkarille,että miten masentavalta tää on tuntunu ja että minkälaisia ajatuksia mulla on ollu (Aika vakasti pahoja).Opettajalle en viitsi puhua, joutuakseni mahdollisesti pilkan ja ivan kohteeksi taas kerran. Ja kun on vielä niin vaikea löytää niitä paria kaveria täältä lukiosta joihin oikeasti edes luottaa ja pitää seuraa.. Yksinäiseltä tää tuntuu.. Ja vaikeaa on.

John

Jos jossakin on niin retardi tyyppi olemassa jolle jokasen ihmisen musiikkimaku on nii iso asia et pitää hyppiä toisten silmille, ni siin vaiheessa alkasin vaan ignooraamaan niitä. Jos sillä ei ole älyä, miks vaivautua? :D Ihan fakta karusti sanottuna, meneeköhän läpi lol

Vastaa aiheeseen: Musiikin takia kiusattu…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top