Siirry sisältöön
I am very dumb 😌

Tykkään siis kuunnella paljon musiikkia, mutta muutama kuukaus sitten tuli pieni pulma: mä sain uuden puhelimen, johon ei saa enää kuulokkeita kiinni. Eli haluisin nyt sitten langattomat tms., että voisin kuunnellakin jotain. Mikä ois niin kuin halvin tapa musiikinkuunteluun, ja tietääkö joku suunnilleen, mitä airpodit, lagattomat jne.? Mitkä niistä kannattais ostaa, koska mulle sillä ei oo mitään väliä, mutta vanhemmat varmaan suostuis helpommin, jos ne ei maksa paljoa. Ja mistä niitä saa?

Ihmineeeen

Itellä ainaki on sony:n langattomat ja on aika hyvin kestäneet. Ite suosin enemmän langattomis malleis enemmän muita ku nappikuuloke mallia, kosk kuitenki vaa hukkaisin ne lol. Mut tää on vaa mun henkilökohtane mielipide. :D

I am very dumb 😌

Paljonkohan ne maksaa?

En tiiä, mulla on ainakin ihan normaalit kuulokkeet, niin en osaa auttaa…

….

halvimmat langattoman ei maksa kuin pari kymppiä. tosi itse kun hommasin sellaiset niin ei kestäneet puoltakaan vuotta niin toinen nappi lakkasi tuottamasta mitään ääntä. suosittelen panostamaan sen verran että hommaat kerralla hyvät, itsellä tällä hetkellä sound of sweden nero tx, maksoi vajaa 90€, mutta joitakin vastaavia saa viidellä kympillä.

Ihmineeeen

Ainaki verkkokauppa.com sivulla makso 35€😀

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Mulla on itellä JVC kuulokkeet ja Jabra kuulokkeet ni hyvin toimii ja on aika halvat. En tiiä hitaa ku ite sain lahjaks.
Ciaó!

Kya

Flying tigerista saa 20€:lla, halvempia en tiiä.

Vastaa aiheeseen: Musiikinkuuntelu?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top