Siirry sisältöön
Katjuska

Tai siis, kun mun on ihan helppo uskoa, että vaikka joku tyttö meidän koulusta olisi lesbo, ja olen kuullut sellaisia olevankin, ja joskus ehkä jopa nähny tyttöpareja (asun täällä takahikiällä)
Mut homot? Jotenki vaan uskomattomalta tuntuva ajatus, että jotkut pojat seurustelis. (Tosin täällä ne sais heti turpaan ja ihmisten vihat päälleen) Tuntuu, että homoja on vaan kirjoissa ja sarjoissa yms.
Onko kai sit vaan nii, että homoja ei kestetä kun ne ei oo ”äijämäisiä”? Onko pojalle rankempaa huomata pitävänsä omasta sukupuolestaan kuin tytölle? Voiko Suomessa ketkään teini-ikäiset pojat seurustella keskenään?
Tää nyt oli vähä outo selistys, mutta jos täällä on joitain homopoikia, jos viitsitte ilmoittautua 8I Jotta tiedän ovatko ne pelkkiä taruolentoja

Nimetön

Kyl homoja on! Mun yks hyvä kaveri on homo ja se ihan avoimesti kattelee meijän kaa poikii. Se on seurustellukki kerran yhen pojan kans ja ne oli tosi söpöi yhes ja teki ihan samoi asiaoit ku tytöt ja pojat keskenään eli iskuskeli toistensa sylissä jne. Ja must tuntuu et pojille en keskimääräsesti vaikeempaa ns tulla kapista ulos koska ainaki must siis tuntuu et tytöil usein on parempi itsetunto.. en tiiä mut näin must ainaki tuntuu mut kyl moni poika joka on avoimesti homo ni on paljon paljon rohkeempii ku monet tytöt. Täytyy oikeesti arvostaa homoi ja lesboi biit!! :))

Vastaa aiheeseen: Musta tuntuu ettei homoja ole olemassa… ^o-o^

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top