Siirry sisältöön
Divergent

Minulla on kaksi parasta ystävää, joista toinen on alkanut käyttäytyä omituisesti (ainakin omasta mielestäni); esimerkiksi, jos minä en heti ymmärrä jotain hänen juttuaan, hän sanoo että olen aivan tyhmä jne. Lisäksi hän haukkuu välillä minua läskiksi ja hitaaksi (vaikka olen ihan normaalipainoinen ja harrastan liikuntaa). Ärsyttävintä tässä on se, että hän itse sanoo sen olevan vain läppää ja käskee minua olemaan ottamatta sitä niin vakavasti. Voiko tässä takana olla esimerkiksi jotain sellaista, että hän on mustasukkainen toisesta kaveristani? He ovat olleet parhaita ystäviä pienestä saakka, ja minä olen ystävystynyt heidän kanssaan joskus viisi vuotta sitten. Tiedän, että tämä kaveri on kateellinen minulle, mutta en todellakaan haluaisi laittaa välejä poikki hänen kanssaan, sillä yleensä hän on tosi hauska ja mukava tyyppi. Vai olenko minä kenties vain liian herkkä? Olen joskus puhunut tästä äitini kanssa, mutta hän vain sanoo, että ”anna sen mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos”.

Zone

Moikka.Oletko enemmän tämän toisen kaverin kanssa enemmän kun toisen? Oletteko ruvenneet olemaan enemmän kahdestaan ilman tätä kolmatta kaveria? Jotkut ihmiset saattaa kokea että heitä syrjitään jos heitä ei oteta mukaan vaikka nyt esimerkiksi johonkin leikkiin tai juorukerhoon. Sinuna rupeaisin olemaan (ellet olekkin ollut) tämän toisenkin kaveruksen kanssa saman verran kun toisen kanssa. Ja jos tämä ”läpänheitto” jatkuu ja koet sen loukkaavan itseäsi niin kannattaa sanoa tietenkin että et pidä siintä että hän heittää tuommoista läppää ja jos se ei auta niin sitten ihan molempien vanhempien kanssa keskustella. Toivottavasti tästä oli jotain apua ja että pysyisitte hyvinä kavereina!

Divergent

Kiitos vastauksesta! Voi tosiaan olla, että hän tuntee olonsa jotenkin ulkopuoliseksi, sillä olemme olleet toisen kaverini kanssa jonkin verran enemmän yhdessä. Tietoisesti emme todellakaan kuitenkaan ole tätä kaveria syrjineet. Pitää kokeilla noita neuvoja, kiitos niistä!

Vastaa aiheeseen: Mustasukkainen kaveri?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top