Siirry sisältöön
Apuatarvitseva

Meidän luokalla on ihana tyttö hän tykkäsi musta 2-5 luokalle asti. Ja sitten mä aloin tykkää hänestä no sitte meistä tuli parhaat kaverit ja oltiin kahdestaan usein
Tein kuulemma jotain väärin ja nyt hän ei enää kuulemma tykkää musta mut mä tykkään siitä edelleen ja oon jo 3 viikkoo joka ilta miettiny miten voitais olla taas ystävii hän sanoi mulle että hänellä on 3 paljon parempaa ystävää ku mää. Olin ennen yksi hänen parhaista ystävistä mutta nyt olen kuulemma huonoin ja mun paikkani on kuulemma viety. Hän kuitenkin laittaa ihan normaalisti mulle viestiä. Mutta en kuulemma silti oo enää hänen ystävänsä. Mulle sanottiin että mulla on vielä aikaa löytää se oikea. Mutta silti tuntuu että en haluaisi jättää mun rakasta ystävää joka ei enää. Tykkää musta sen takia että tein jotain väärin. Oon kysynyt syytä mutta kuulemma se on niin paha että en kestäisi. Mä kyllä kestäisin kun oon kokenut mielestäni pahempia asioita. Osaatteko auttaa minua?

Azzie

Ihmissuhteet ovat monimutkaisia, mutta tuossa tapauksessa sanoisin, että olipas siinä ikävä ystävä. Jos kuitenkin olet kysynyt asiaa ja yrittänyt korjata virheesi, ja hän silti kohtelee sinua noin huonosti, hän ei tosiaan ole sinun aikasi arvoinen. Löydät kyllä varmasti parempiakin ystäviä. Jos et kelpaa sellaisena mitä olet, sitten ei kannata välittää.

Vastaa aiheeseen: Mut jätettiin.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top