Siirry sisältöön
Eikö kaikki ollu ok?

Moi!

Oon 12-v tyttö jolla on ehkä hirveimmät kaverit. Te varmaan tiedätte sen kun ootte sanonu jostain toisesta jotain pahaa jollekkin ja se on luvannu olla kertomatta sille mitää. Mä tiedän ja mä tiedän myös mitä se toinen kerto näille joista oltiin yhdessä puhuttu jotain vähän ikävää. Eli jouluna ihan yllättäen mun.kaks paradta kaveria lopetti mulle puhumisen yms. Ihmettelin sitä mut en uskaltanu kysyy niiltä mitää. Tätä kesti sit noin puol vuotta kunnes sain kuulla et mun kolmas paras kaveri oli kertonu kaiken mitä mä ”olin” muka sanonu ja sit pari juttuu jotka oli oikeesti sanonu tai no me oltiin sanottu ne yhessä(mun tää ”kaveri” kerto vaan mun puolen tästä asiasta) yritin selvittää sitä juttuu mut sain vastaukseks ”oot satuttanu mua liikaa ja puhunu musta pahaa joten en haluu enää ikini puhuu sulle tai olla sun frendi”(samaan aikaan kuulin yheltä tyypiltä kuinka ne muut juorus ja puhu kaikkee paskaa musta) itkin ton viestin jälkeen niin paljon. No sit kun mun vanhemmat eros ja ne sai kuulla siit nii johan oli molemmat halailee ja pyytelee anteeks. Mietin et oliko se vaan säälistä vai haluuko ne oikeesti olla mun kavereita. No nyt täs hetki sit löysin sellasen vihkon mihin oli kirjotettu hirvee kasa valheita musta mitä oltiin levitelty vähän kaikille. Pahinta tässä oli se et siin vihkossa luki millon se on kirjotettu…. no se oli kirjotettu sillon kun me ollaan oltu ihan väleissä eli sen jälkeen kun oltiin jo SOVITTU kaikki. Joten haluaisin vaan kuulla teiltä et pitäiskö mun olla enään niiden kaveri vai ettii joitain joihin voin luottaa vaikka noi kaikki on mulle tosi tärkeitä!!? Kiitti jos autatte koska en oikeesti tiiä mitä tehä

Suklaalover

Moi! Tota mun mielestä sun pitäis vaan jatkaa elämää, koska ei noi vaikuta kauheen kivoilta tyypeiltä. Ellei sit se vihko ollu vaöetrta, et esim joku muu oiis kirjottanu noin, jotta sais teiät erilleen. (??) Mut ymmärrän kyllä, että et oo vielä valmis luopumaan heistä. Jos haluat vielää yrittää heidän kaa nii varmaan vaan juttelu (ihan kasvotusten EI VIESTEILLÄ) vois auttaa.
Toivottavasti autoin ees vähäsen.

Suklaalover

Suklaalover

Moi! Tota mun mielestä sun pitäis vaan jatkaa elämää, koska ei noi vaikuta kauheen kivoilta tyypeiltä. Ellei sit se vihko ollu valetta, että esim joku muu ois kirjottanu noin, jotta sais teiät erilleen. (??) Mut ymmärrän kyllä, että et oo vielä valmis luopumaan heistä. Jos haluat vielää yrittää heidän kaa nii varmaan vaan juttelu (ihan kasvotusten EI VIESTEILLÄ) vois auttaa.
Toivottavasti autoin ees vähäsen.

Suklaalover

Vastaa aiheeseen: Mut mehän sovittiin jo tää

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top