Siirry sisältöön

Mut on hylätty täällä!!!😭😭😭😭😭😭

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Eli kukaan ei loogisesti ottaen enää vastaa mulle mihinkään tai missään!!!!😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 Täällä nuortennetissä on vaan yks tyyppi nimimerkiltä Luna Swan🦢💜 joka vastaa mutta ongelmahan on se että me tarvitsisimme yhdessä apua!!!!!
Ciaó!

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖,

Kiitos viestistäsi ja onpa ikävä kuulla, että koet ettei viesteihisi enää täällä Nuortennetissä vastata. Voisiko kyseessä olla, ettei kaikkia viestejäsi ole ehditty vielä julkaista? Julkaisemme kaikki viestit tulojärjestyksessä ja lisäksi pyrimme tällä palstalla vastaamaan viesteihin sen lisäksi, että luemme ne ajatuksella.

Kerrot lisäksi, että kaipaat apua ongelmaan, johon tarvitset ystäväsi kanssa apua. Miltä sinusta tuntuisi soittaa tai kirjoittaa meille Lasten ja nuorten puhelimeen (p. 116 111) tai chattiin? Olemme auki joka päivä ja meille voi jutella mistä tahansa asiasta nimettömästi ja luottamuksella!

Valoa ja iloa loppuviikkoosi!

Lämpimin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Ahdistunut 13v

Kyllä sun viesteihin vastataan siinä missä muidenkin. Harmi, jos ei tunnu siltä, mutta kaikki ei tapahdu sekunnissa, joten tsemppiä ja KÄRSIVÄLLISYYTTÄ! ^^

Suonjar (🌈?)

Jos kukaan ei vastaa sulle, miksi näet tämän viestin? ;)

Turhautunut

Rehellisesti… Jos nään sun nimimerkin, niin yleensä jätän laittammatta viestiä. Ihan vaan, koska oot sanonu täällä esim. että sukupuolia on kaksi ja et hyväksy trans ihmisiä. Se on väärin.

[Osa tekstistä poistettu] Kristinuskon perus ajatukset ovat rakkaus ja tasa-arvo. Sinun kannattaisi ehkä lukea Matteuksen evankeliumista kohta 7:12 ”Kaikki minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille…” Huomaa, että Raamatussa ei lue ”Syrjikää ihmisiä heidän sukupuolensa takia”

Sinuna pyytäisin anteeksi sanomisiasi niin vastauksia saattaisi tulla enmmänkin.

Okei löysin vihdoin jonkun kuka on samaa mieltä

Siis oon 100% samaa mieltä turhautuneen kaa

:D

Jaahas, vai että mielipiteistä pitää pyytää anteeksi? Jos aloittaja on sanonut uskovansa sukupuolia olevan kaksi ilman syrjimättä ketään, ei hänen tarvitse mitään pyydellä. Omasta mielestä tämä aloitus nyt oli hiukan turha, sillä ei häntä hylätty ole, mutta kriteerisi olla vastamatta on vaan mun mielestä ihan typerä. Siinä olet oikeassa, että kristinusko sanoo että kaikkia pitää rakastaa, mutta ei sano sanakaan kolmesta taikka useammasta sukupuolesta – täten aloittaja hyväksyy heidät, muttei usko siihen, ja se on ok.
Ei ketään tartte väkisin auttaa, mutta tommonen on jo ihan wokea :/ sori vaan.

:D

Viesti suunnattu ”Turhautuneelle”

💖

Oon samaa mieltä turhautuneen kanssa!

Suonjar🌈

Oon :D:n kanssa samaa mieltä siinä asiassa, että ei tarvitse pyytää anteeksi mielipiteitään. Ja aloittaja on sanonut jotakuinkin näin:
— En usko useampaan kuin kahteen sukupuoleen, mutta myös he, jotka eivät mielestään kumpaankaan kuulu, ovat ihania ihmisiä.
En nyt muista tasantarkkaan, millä sanoilla se meni, mutta perusidea oli tuo. Toisaalta samassa viestissä käytettiin transhenkilöistä loukkaavaa termiä, jota taas täytyisi pyytää anteeksi.

PS. :D, on aika mautonta sanoa nykyään, että jokin on wokea, koska minulle ainakin tulee siitä mieleen se, kun jotkut typerykset tekeytyivät esim. etnisten vähemmistöjen edustajiksi saadakseen siihen kuuluvia etuja. Nämä henkilöt sitten kutsuivat wokettajiksi niitä, jotka yrittivät oikaista asian.

Anonyymi

Oikein paljon kiitoksia nimimerkki ”:D” vastauksestasi. Tässä on vastaukseni sinulle.

En ole sanonut, että mielipiteestä pitäisi pyytää anteeksi. Sukupuolet eivät ole mielipide. Miksi emme voisi vain hyväksyä ihmisten sukupuolia? [osa tekstistä poistettu]

En ole täysin varma mitä tarkoitat sanoessasi: ”täten aloittaja hyväksyy heidät, muttei usko siihen”. Ja kyllä, Raamattu ei sano sanaakaan kolmannesta sukupuolesta, mutta se ei olisikaan mahdollista Raamatun kirjoittamisajankohdan vuoksi – ei siis olisi missään maailmassa järkevää odottaa, että muita sukupuolia Raamatussa mainittaisiin.

En mä edes tiedä miten tän selittäisin oikeesti – muita sukupuolia on, miksi ei siis hyväksyä niitä? On totta etten voi pakottaa tätä tietoa kenellekään, mutta koittaisitte nyt ymmärtää

Sanot minua wokeksi mutta sanoisin, että eräät tässä ovat enemmänkin jääneet menneisyyteen

Hejgz

Samaa mieltä ”:D”:n kanssa!

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Sori Turhautunut!!! Tiedoks vaan en oo enää sitä mieltä, koska on vaan kaks nimellistä sukupuolta, teoriassa mutta tiedoksi vain, HYVÄKSYN NYKYÄÄN KAIKKI SEMMOSINA KUN NE ON JA RAKASTAN( tai yritän ainakin) TEITÄ KAIKKIA IHMISIÄ!!!!
Ja hyvä kun Turhautunut mainitsit tuon Raamatun paikan, nimittäin olen itsekkin tietyllä lailla uskovainen niin ööö… olen ajatellut että voisi vaikka lukea koko Raamatun läpi, koska se olisi mielenkiintoista. Ja mulla on( ehkä)trans frendi niin tottakai se on mulle ok. Kiitos, kiitos!!!!
Ciaó!

:D

En haluaisi lähteä väittelemään siitä, onko sukupuolia enemmän kuin kaksi, vaan tarkoitukseni oli vain se, että ymmärtäisimme muidenkin ihmisten näkemyksiä, olivatpa ne sitten vanhanaikaisia tai nykyaikaisia. Käytin sanaa ”woke” sen takia, kun ”Turhautuneen” tekstissä pyydettiin aloittajan pyytämään anteeksi tämän näkemyksistä transsukupuolisia kohtaan, jotka eivät edes olleet mitenkään vihamielisiä. Myöskin käytin sanaa sen takia, että kriteeri olematta auttamatta häntä olivat juuri hänen erillaiset näkemyksensä.

Tarkoitin sillä ”täten aloittaja hyväksyy heidät, muttei usko siihen” sitä, että aloittaja ei vihaa heitä, muttei usko siihen, että he pystyisivät vaihtamaan sukupuoltaan jne.

Anonyymille hänen tekstistään: Hieman harmittaa että sinulta on poistettu tekstiä, mutta vastataanpas:
Olen näitä, jotka uskovat kahteen sukupuoleen. Itse en vastusta tai kiellä sitä, että jotkut ihmiset muuttavat sukupuoltaan toiseen tai johonkin muuhun. Se, että ihmiset eivät usko johonkin sukupuoleen johtuu siitä, että näitä sukupuolia on myös ”keksitty” useita määriä, niin joillain ei vain luotto valitettavasti kestä. Tekstistä tulee sellainen viba, että sinulla kuitenkin pieni pakotus päällä siitä, että ”miksi ette voi hyväksyä useampaa sukupuolta” jne.
En kutsunut sinua 100% wokettajaksi, vaan yritin ilmoittaa, että anteeksi vaatiminen toisen näkemyksestä transsukupuolisuuteen ja sen olevan kriteerinä vastaamatta/auttamatta toista menee omasta mielestäni jo hieman woketuksen puolelle.

Mutta mielestäni kaikki saa olla mitä on. Ihmiset ovat erilaisia – kaikesta ei voi olla samaa mieltä. Kuitenkaan ketään ei saa syrjiä esimerkiksi seksuaalisuuden tai sukupuolen perusteella – omia näkemyksiä saa totta kai ilmoittaa, kunhan asia pysyy tarpeeksi asiallisena.

Kiitoksia Suonjarille ja Anonyymille vastauksista.👍

Turhautunut

(käytän myös nimimerkkiä Anonyymi, lipsahti viime viestiin)
Pahoittelen, olen ollut aika hyökkäävä. Olen vain erittäin kyllästynyt siihen, että muunsukupuoliset ja trans-ihmiset joutuvat kokemaan syrjintää. Yritän keskustella asiasta järkevämmin.

Tahtoisin kovasti kuulla perusteluita väitteelle: ”sukupuolia on vain kaksi”. Itse en ymmärrä, miksi asia näin on, joten valaiskaa toki minua

Vastaa aiheeseen: Mut on hylätty täällä!!!😭😭😭😭😭😭

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top