Siirry sisältöön
Yksinäinen

En oikein tiedä miten tää pitäis aloittaa, mutta onhan se aloitus tämäkin.
Kuten otsikostakin näkee, oon muuttamassa. Muutan 10kk sisällä 500km päähän mun tän hetkisestä kotikaupungista, mutta ongelmana on se, ettei mulla ole siellä ketään. Tai no, onhan mulla mun kumppani, mutta puhun nyt kavereista.
Mulla ei ole mun täälläkään ketään muuta kuin mun vanhemmat (tosin hekin asuu kaukana täältä), ja oon oikeesti tosi yksinäinen.
Oon yrittäny kaikkeni. Oon menny juttelee ihmisille, oon ollu ulkona, oon harrastanu kaikenlaista, oon ollu todella sosiaalinen kaikkialla minne oon menny, mutta mistään ei vaan ole tullu kavereita vastaan. Oon jutellu sellaisille ihmisille, keillä on samat mielenkiinnon kohteet kuin mulla, mutta ei. En ymmärrä mikä mussa on vialla, kun porukka ei vaan halua tutustua muhun. Yleensä mun luota vaan lähdetään pois mahdollisimman nopeesti tai sit mennään vaan hiljaseks.
Pelkään todella paljon muuttoa uuteen paikkaan sen takia kun mulla ei siellä ole kuin mun kumppani, ja hänellä on omat kaverinsa ja piirinsä. En siis voi roikkua koko ajan hänen seurassaan. Joku kohta ehdottaa, että miksen liikkuisi hänen ja hänen kavereidensa kanssa, mutta uskon että jokainen tän lukeva ymmärtää että ei se ole sama asia kuin se, että olisi omia kavereita.
Haluun vaan saada ees yhden kaverin ennen mun muuttoa, mutta en tiedä miten. Kaikkea on kuitenki kokeiltu, kuten jo kerroin… Mitä ihmettä mun pitäis tehdä?

Unicorn53

Moi!

Mulla on ollu pitkään sama ongelma, en löytänyt ketään kaveria… Mut sit aloin tajuta, että voin kysyä tavallaan suoraan niiltä ihmisiltä. Eli jos katsoin instagramista, että jollain kivalta vaikuttavalla tyypillä oli instagram ni menin juttelemaan sille yksityisviestillä.

Esim: Moi! Oon huomannu et vaikutat tosi kivalta tyypiltä. Haluisin tutustuu suhun ja jos säkin haluisit niin nähtäisiinkö joku päivä?

Tai vaihtoehtoisesti sä voit mennä kasvotusten sanomaan, että haluisin tutustua ja nähdä vapaa-ajalla niin saisinko vaikka sun numeron niin voitaisi viestitellä tai jutella puhelimessa

Muista esittäytyä, ja voit toki kysyä suoraan, että vaikutat tosi mukavalta, voisko meistä tulla kavereita?

Vastaa aiheeseen: Muutto edessä, muttei ainoatakaan kaveria

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top