Siirry sisältöön
Todellahuolestunut

Kannattaako huolestua jos Oon 14,1 ja Mul ei Oo murrosikää, tai siis hiki on alkanut haista ihan vähän kitkerämmältä Oon 160cm, penis ei Oo kasvanut, ei äänenmurrosta, kivekset alle 3cm, muutama tumma pieni karva säärissä ja peniksen ympärillä. Isoveljen murrosikä alkoi kunnolla seiskalla. Sil tuli kasvupyrähdys, äänenmurros ja karseesti finnei, se oli jo miehen näköinen melkein 14v. Ja mulla ei Oo viälä ja Oon menossa nyt 8. Musta tuntuu joskus et mun Kaks vuotta nuorempi veli kehittyneempi kun mä. Onkohan murrosikäni myöhässä, ja jos on niin miksiköhän? Isäni on 181cm äitini 166cm. Iso Veljeni oli minun iässä n 170cm ja nyt 184cm. Onkohan minussa jokin vialla?…
Nyt kun koulut alkaa niin pitäisikö mennä terkkaril kysyy asiasta. Luin että murrosikää voisi nopeuttaa pienellä määrällä testosteronia. Olisin todella kiinnostunut Tästä.
Kehittymyyteni aiheuttaa mulle ihan hirveästi stressiä ja harmia. En vanhemmilleni ole sanonut mitään, koska en tiedä miten he suhtautuvat asiaan…
En ole käynyt koulun liikkatunneilla suihkussa sitten 6 luokan. Kun yksi poika jolla oli murrosikä menossa parhaillaan 12v nauratti siinä mun minimunalle.
Kaverini joskus vittuilevat minulle etten ole kehittynyt. Se todellakin Haittaa itseluottamustani. Mitä tehdä?
1. Odotanko että se tulee.
2. Menekö terkkarille kysymään testosteronia?
Olenko jotenkin sairas? Kyllä olen huomannut että kaikilla ei ole vielä kasvupyrähdystä, äänenmurrosta, ja osa näyttää ulkoapäin vielä pieneltä pojalta. Heillä voi kyllä olla alapää jo kehittynyt. Mutta uskon että heillä on vanhemmat jotka ovat kehittyneet myöhään. En tiedä onko minun vanhempani kehittynyt myöään, mutta epäilen koska iso Veljeni kehittyi normaalisti. Olin ennen luokkani parhaita liikunnassa, mutta kokoni takia en enää pärjää fyysisissä lajeissa. Nukun 7-9 tuntia joka yö. Syön terveellisesti. Harrastan salibandya joten liikuntaakin tulee lähes joka päivä. Miksi olen tälläinen. Kärsin…auttakaa.

Ps. sori tämmönen pitkä avautuminen tää asia on vaivannut mua n.2kk. sterssaan ihan hirveästi ja joskus masentaa…

Piis vastatkaa…

Kiitos vastauksista etukäteen, asiallisia kommentteja kiitos.

$#

Itse mietin samma saman ikänen ja samat ongelmat/vaivat

Vastaa aiheeseen: Myöhäinen murrosikä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top