Siirry sisältöön
wondering

Moooi,

eli mulla painaa mieltä hirveesti, että mikä mussa on vikana, kun ennen kun muutin niin olin toooodella suosittu ja kaikki jätkät halus olla mun kanssa yms.. ja sit ku muutin takas paikkakunnalle jossa asuin nii olin fame kunnes vuoden kuluttua mua alettiin kiusata ja mun poikaystävä pisti poikki ja on nykyää mun ex-bestiksen kaa yhes, mua haukutaan julkisilla paikoilla esim. ”mäkkäri h*o*aks ja v*tun läski yms. Se ei oo ollenkaan kivaa… tuntuu, kun kaikki ihmiset joihin luotin (myös tytöt) on tutustunut uusiin ihmisiin ja jättäneet mut. Mua on kiusattu yli vuoden ja oon vaan nielly sitä sisään ja se on aika huono juttu, sillä kun kuraattorilla niitä alettiin purkamaan nii… ;( eli siis kelpaisko kenellekään huumorintajuinen, valitettavasti ailahtelevainen, kuppikoko vaan A (oon myös iha lauta kaikki dissaa siit…), sinisilmänen ja 154cm ja 54kg tyttö joka on todella urheilullinen ja myös mukava, huonopuoli mus on kyl se et huolehdin ja välitän ihmisit liikaa enkä haluis kenellekää sattuvan mitää pahaa ja kaikkii aina ärsyttää mun ylisuojelevaisuus ;( on mus khyl villi ja vapaa puoli ja semmone bäääd äääs mut oon vähän masentunu ny koko vuoden takii, mut eikai se täst helpota ku kesälomaki alko :)

kiitti jos viititte vastaa.. <3

liibalaaba

kuule ei kenessäkää oo mitää vikaa, kaikki on iha samalla viivalla samassa arvossa. onko tapahtunu jotai erityistä minkä takia susta tuntuu että sua kiusattais tai mistä kaikki ois alkanu, vai onko se vaan että ku muutit takas ni susta tuntuu että kaikki oli ’unohtanu’sut sillä aikaa ja nyt sulla ei oo oikei ketään? monesti itekkin mietin että miks just kiusaajat valittee kohteekseen just jonku tietyn henkilön, mut ei siihen oo oikein vastausta. niin epäreilua ku se onkin, mut ei sille kiusaaniselle oo aina yhtään mitää järkevää syytä. mutta sussa ei oo mitää vikaa, loppuje lopuks jos niiltä haukkujilta kysyttäis miks me sua haukkuu ni en usko et sieltä yhtään kunnon syytä löytyis. sun pitää vaa koittaa olla vahva ja rohkee ja sanoo niille haukkujille iha suoraa jotai että ’jos tietäisitte miltä tää tuntuu ni ette sanois noin, vitu kusipäät.’ tottakai sitä välillä aina miettii että mikä mussa on vikana ja kelpaanko mä täällä mut aina kaikilla on täällä joku joka välittää semmosena ko on ja joku asia ja ihminen missä on hyvä ja jonka takia pitää aina vaan jaksaa vaikka kuinka huonosti menis :) ja loppuje lopuks vois käyttää vertauskuvana että ei taivas oo aina pilvien peittämä, välillä se aurinkoki sieltä paistaa, eli vaikka kuinka huonosti menis ni jossain vaiheessa kaikki kääntyy vielä voitoks :)

jokurandom

joo, elikkäs oon poika ja melko saman kokonen. toi sun ”huonopuoli” ei miun mielestä mikään huono ole, päinvastoin, se on hyvä asia että välittää ihmisistä. :)

POIKA 15

minunkaan mielestä ei ole kivaa joutua kiusatuks tommosen typerän jutun takia. muakin kiusattiin tollasel tavalla, mut kyl se meni ohi. huono puoli siin oli et mulle ei jääny kavereita, mut ainakin kiusaaminen loppu.

Kyl mulle kelpaisit. Kuulostat ihan kivalta. ;)

jani96

samat jutut mut mulle jäi 3 hyvää kamui jotka herjaa ja heittää läppää ja luulee kiusaavansa.

Vastaa aiheeseen: Näin se vaan menee..

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top