Siirry sisältöön
tyttö

Tykkääkö pojat naisellisista muodoista, kun musta tuntuu, että kaikki pojat tykkää vaan sellasista laudoista.
Ittelläni on nimittäin aika leveä ja pyöreä takapuoli, mut aika kapee vyötärö, silti tuntuu, että pojat pitää pääasiassa läskinä…

hope

Niimpä. Musta tuntuu aivan samalta. Mut pojat kertokaa tykkäättekö enemmän laudoista (siis tytöistä joilla ei ole rintoja lantiota tai peppua ja ovan laihoja) vai tytöistä joilla on naisellisia muotoja( rinnat, lantio ja peppu. Ja eivät välttämättä omaa litteää vatsaa vaan hieman pyöreän)

Ja täs tarkotetaan ihan vaa ulkonäköö et kummist enemmän tykkäätte

poju

siis jooo oon poika ja siis riippuuhanse pojasta mut yleensä pojat on sillee et v#ttu mikä perse ja tissit et riippuu iha mut onhanse mukava jos on semmoset rinnat ja tiukkaperse eimikkää läskiperse

Mun mielestä

Mun mielestä ”naiselliset muodot” ei vaikuta negatiivisesti, enemminkin positiivisesti ;)

tyttö

Mulla kans on kapea vyötärö, isohkot rinnat ja pyöreä takapuoli sekä leveä lantio, ja kauniit, täyteläiset sääret. Kuitenkin mua haukutaan myös vaan läskiksi. Kai sen nyt ymmärtää, kun muut tytöt on just semmosia siroja keijukaisia joiden muodot ei oo vielä puskenut läpi… Sitten mä tietenki oon ”läski” näiden rinnalla.

tyttö 14

Oon omasta mielestä iha sopivan kokoinen. Ei ole tigh gabbia eikä litteää mahaa. Enkä ole kyllä kuullutkaan keneltäkään mitään negatiivistä kommenttia itsestäni.

poika

Rakastan naisellisia muotoja :) Mun mielestä muodokas on parempi kuin lauta! Mutta silti kaikki tytöt on kauniita :)

Vastaa aiheeseen: Naiselliset muodot

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top