Siirry sisältöön
Suonjar❤️💚💛💙

Tämä keskustelu on kaikille ihanille, rohkeille, omaa tietään kulkeville, sekopäisille, ujoille, hauskoille, itsevarmoille, nauravaisille, erityisille, räikeille, vaatimattomille, röyhkeille ja mahtaville tytöille ja naisille. Kertokaa mulle, keitä ootte, mistä tykkäätte, mitä toivotte elämältä, miten voitte, mikä teitä ärsyttää, miksi tulit tähän keskusteluun ja ennen kaikkea: mitä naiseus/tyttöys merkitsee SULLE? Minkälainen likka olet? Vai oletko likka? Jos et, oletko kimma, ämmä, tytsy, pimu, typykkä, muija, mimmi, daami tai plikka? Ihan sama, millanen oot, oot upee nainen. Rakkautta ja jaksamista❤️. Muistakaa, ettei ole väärää tapaa olla tyttö.

Spageli✨

kno moi :) oon spageli ja tykkään luonnosta ja musiikista🌱 elämältä toivon ala-ja ylämäkiä ja uusien asioiden ymmärtämistä, tällä hetkellä menee ihan jees, mutta vois tosiaankin mennä paremmin..
mua ärsyttää turhasta kitiseminen ja turha viha >:( tulin tänne keskusteluun otsikon takii ja oon utelias as f*ck :D mulle tyttöys tarkottaa kaikkea, mä oon tyttö ja joskus nainen, oon ylpee että oon tyttö <3
oon aika eeppinen pimu, ei voi muuta sanoo :D

seksuaalisuus_unknown

UPEE KESKUSTELU! Ite identifioidun tytöks, mut en haluu et ihmiset näkee mua tyttönä. Haluun olla vaa ihminen, onko liikaa pyydetty?? Miks mut pitää luokitella?? Niiku jos tapaan sukulaisii ja ne on sillee ”Oletpas sä reipas tyttö” nii niiku EI. Mä olen vaa ihminen! Tyttöys merkitsee mulle yhtä yhteiskunnan lokeroa joihin ihmiset jaetaan. Vaikka kokisinki kuuluvani siihen nii KUKAAN EI LUOKITTELE MUA MUN PUOLESTA! :) Oon 13v ihminen ja rakastan taidetta. Kaikenlaista taidetta. En oo straight ja mua ärsyttää vitusti heeronormatiivisuus, homofoobisuus ja rasistisuus. Ofc sulla saa olla omat mielipiteet, mut tää on mun ajatus naiseudesta :)

Kyl te mut tiiätte mut jätetäänpä nimimerkki poies🤭🤫

TERVEHDYS KAIKKIIIII:D
Siis aivan mahtavaa et teit tälläsen suonjar, en kestä nii söötti keskustelu🥺💓
Ensinnäki yks kysymys:
Oon genederfluid//biologisesti nainen niin saankos liittyä seuraan:D
Oonhan mä aina välil nainenki sooo;)
Anyways sainotte mitä sanotte tän viestin ainakin teille kirjotan käsi sydämmellä:3
Oon tälläne aika introvertti irl mut sit tällee keskustelu palstoil, viesteis (ja jos oon läheine jonku kaa irl) nii saatana niiin hyyvinnn hullu ja puheliasssss:D
****
Tykkään meikkauksesta/ maskeeraamisesta, oon semi weeb:D tykkään paljo piirtää, lukea ja kirjottaa haha
***
Mitä toivon elämältä? Hmm toivon et voin ite luoda ittelleni just sellasen elämän ku haluun…ostaa kodin ja sisustaa sen oman tyyliseks ehk adoptoida lapsi, mennä maskeerajaks töihin…tehä mitä ikinä haluun kuuntelematta muitten mielipiteit❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
***
Jos oon honest mun mielenterveys on ollu vähä kiikun kaakun paniikki-,ahistus ja itkukohtausten takii mut niitte kaa sit eletää:]
***
Mua henk koht ärsyttää ihmiset jotka puuttuu toiste asioihin, sukupuoleen, ulkonäköön ja seksuaalisuuteen saati alistaa ihmisiä sen tähden mitä he ovat.
Mulle ittelleni tulee paljon kommentointii irl et ”ooks sä vai muija?” ”Ooks trans” ”Oot homo tr@n$#” ja niiku fr ihmiset miten asia kuuluu teille mikä vhttu oon???
***
Anyways tulin tähä keskusteluun ku vaikutti nii voimaannuttavalt ja saisin päätäni tyhjennettyy💗
***
Naiseus on mulle osaa mun identiteettii, se merkitsee mulle naisten yhtenäisyyttä ja miten ne pitää toisistaan huolta ja jakaa murheensa. Tyttönä oleminen ei tarkota heikkoutta se tarkottaa vahvuutta ja sitkeyttä. Kaikkien näitte vuotte läpi ollaa päästy siihe asemaan missä nyt ollaa ja meijän kaikkien pitäis muistaa se ja olla ylpeitä siitä:)
**
Mun oma faijani on ain kutsunu mua sellasel nimel joka ei ees ollu tos listas:0
Oon hänelle pikku ”pimatsu”. Söpöä miten monta erillaista nimeä naisella onkaan💞
***
Oli ihanaa kirjottaa tää viesti teille ja kiitos kun olette olemassa💋

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou!

1. Olen 15v Bab öö ja oon… no mä oon mä!!! XD

2. Tykkään kpopista ja musiikista jne.

3. En oikeen tiiä mitä toivon elämältä. Ehkä turvallisen ja seikkailullisen elämän.

4. Voin hyvin.

5. Vanhemmat joskus.

6. No on tylsää ja huomasin tän.

7. Ei silleen mitään erikoista merkitse mutta on hyvä olla nainen/tyttö.

8. Olen erikoinen ja outo.

9. En ole likka.

10. En mikään noista. Oon bitch! Oon narttu!!!

Oon samaa mieltä!!!

Ihan sama ootko trans vai syntymästä asti tyttö! Oot se mitä oot!!!

Ciaó!

I am very dumb 😌

Hei! :33

Ensinnäkin ihana keskustelunaloitus. Toisekseen voisin kertoa vähän itsestäni; oon siis 13-vuotias tyttö, ja just tällä hetkellä mulla menee vähän huonosti elämässä. En pääse sille yläasteelle, jonne olisin halunnut. Se olis ollut mun toiveena, koska sinne tulee myös yks mun kaveri, eikä kukaan meidän luokalta oo menossa sinne. Ja mulla ei oo erityisen hyvät välit meidän luokkalaisiin… No joo, se siitä. Vapaa-ajalla tykkään kuunnella musiikkia, joskin se on vähän hankalaa, koska mulla ei oo kuulokkeita. 😭 Elämältä mä haluaisin vaan onnellisen elämän KAIKILLE. Tää tarkottaa mulle syrjinnän lopettamista ja ilmastonmuutoksen pysäyttämistä, mielellään perumista. Mua vaan ärsyttää, koska kaikki puhuu tästä, mainostaa yrityksiään ”ympäristöystävällisyydellä” ja miettii, mitä sille voi tehdä, MUTTA KUKAAN EI TEE MITÄÄN ASIAN HYVÄKS. 🥀 Mulle tyttöys merkitsee vähän kaikenlaista. Sitä, että jokainen voi olla tyttömäinen tai olla olematta, vaikka oiskin tyttö/nainen. 💍✨️ Ja varmaan mä tulin vaan otsikon takia uteliaisuudesta tänne. 🙃

Moikka! <3

🍓Mansikka🍓

Omg kiitti ❤️❤️❤️❤️❤️

Suonjar❤️💚💛💙

No, tässä välissä vois ehkä itekki vastata omiin kyssäreihinsä. Oon tämmönen tyttö [osa viestistä poistettu], joka tykkää tanssia, lukea, kirjottaa, piirtää, pelata korista… tehä vähä kaikkee. Elämältä toivon suuria ja pieniä saavutuksia sekä rakkautta ja ystäviä. Nyt menee iha hyvin, mut katotaa miten huomenna. Mua ärsyttää piittaamattomat ihmiset. Tyttönä oon vähä semmonen jännä… Mua ollaan monesti luultu pojaksi ja pukeudun sillee, että se on ihan ymmärrettävää. Sovin muuten lähes täydellisesti yhteiskunnan muovaaman tytön rooliin, mikä mua välil ärsyttää. Oon arjessa se kiltti tyttö, jota tyypit musta haluaa, MUTTA jos joku tekee jotain, joka musta on väärin, se saa kuulla kunniansa pahemman kerran. Sen takia täälläkin ollaan jouduttu vähän moderoimaan mun viestejä😅(hups).

Ja muuten, seksuaalisuus_unknown, mä oon itteni suhteen hieman samoilla linjoilla. Oon tytön lokerossa vaan, jotta voin tuhota sen seinät (okei ei nyt ihan tuhota, mutta ainakin taivuttaa).

Suonjar❤️💚💛💙

Ihanaa, että tääl on niin monenlaista porukkaa! Kiva ku tulitte<3

Vastaa aiheeseen: Naisille

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top