Siirry sisältöön
Tyttönen

Oon jo pitkän aikaa miettiny , et hankkisin napakorun , mutta olen kurvikas ja en omista mitään sixpackii. Voinko mää silti hankkii napakorun ja näyttäskö se tyhmältä? Ja ikää on 14 vuotta. :/

Azzie

Missä ajattelit hankkia? Koska hyviä lävistys- ja tatuointiliikkeitä on ympäri Suomea, mutta laatu myös maksaa. Lisäksi niissä on tietääkseni ikäraja. Jos saat vanhemmilta luvan, mikäs siinä, mutta kannattaa hankkia kokeneella ja taitavalla lävistäjällä, ei jollain kaverilla. Se voi aiheuttaa infektion, hyvin pahankin sellaisen. Usko pois, minulla on sen verran lävistyksiä ja tatuointeja itselläni, että tiedän, mistä puhun. Mutta muuten, napakorun tai minkä tahansa korun voi hankkia kuka vain. Ei ole mitään yhtä ihmistyyppiä, joille se sopii tai ei sovi, mutta suosittelen silti harkitsemaan. Jos kyllästyt siihen joskus, arpea voi olla vaikea peittää.

Ystävä

No se riippuu ihan itsestäsi. Jos koet että se sopii sinulle niin kyllä se silloin voisi olla ok. Koolla ei ole väliä tai millään muullakaan vaan itsestäsi. Ps. Toivottavasti tämä auttoi sinua jotenkin.

yritän auttaa

Jos sinusta itsestäsi tuntuu, että olet valmis siihen niin ei siinä ainakaan itään vikaa ole

Ystävä

No eihän kukaan oo täydellinen. Se riippuu ihan susta itsestäs. Ja nyt kun oot ton ikänen niin kyllä sitä voi kuntoilua ja terveellistä elämää harrastaa mutta ei kuitenkaan mitän järjöttömiä tai alkaa sairastaa anorexiaa.

Jjj

Vaatikko napakoru mielestäsi sixpäkkiä? :Dd ei jos minulta kysytään. Hanki vain jos haluat

Vastaa aiheeseen: Napakoru ?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top