Siirry sisältöön
En tiedä enään

!TW! [osa viestistä poistettu] narsistisuus

Moi
Siis mun isä on siis narsisti [osa viestistä poistettu]. Hänellä on joku ajatustapa et hän on muita parempi ja tietäisi kaiken kaikesta. Yleensä hän on tosi kiva mut suuttuu tosi helposti [osa viestistä poistettu]. Kerran meillä oli riita ja sanoin et kerron sen käyttäytymisestä koululle ja hän sanoi ettei päästä muo kouluun ja sanoi ettei saa uhkailla. En tajua miten tuo oli muka uhkaus. En kuitenkaan koskaan kertonut koululle ja nyt on liian myöhäistä kun on kesäloma. Mulla on joku muistikuva et hän [osa viestistä poistettu] kun olin pieni mut en juurikaan muista mitään mun lapsuudesta. Oon aika väsynyt tähän juttuun et mitä mun pitäis tehdä? Ja jos jollain on jotain kysyttävää tästä tilanteesta niin vastaan mielelläni

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei En tiedä enään

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Tytsy 13

Tsemppii sulle💗 Mullakin on saman tapanen isä. Mä en vittu kestä.

Vastaa aiheeseen: Narsistinen iskä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top