Siirry sisältöön
hehe

voiko olla mahdollista, että penis ei mahdukkaan sinne ?
mua on mietityttäny tää jo pitkän aikaa joten onko kellekkää käyny näin tai voiko käydä? vastauksia kiitos!

Nimetön

Ite oon viäl neitsyt mut oon kuullu et joskus ei oo mahtunu… Mut sillo jos jännittää. Naisen emäyin on kuitenki joustava tuleeha vauvatki sielt jote pitäis mahtuu :)

lover69

mieki oon miettiny tota o;

Se jää kiinni!!!

varo se jää kiinni pilluusi1! joten kannattaa harjoitella ensin vibraattorilla enenkuin harrastat seksiä1!

moiksu:)

Ei kannata stressaa asiasta ja jos nyt sulla on jätkä tulos käymää nii juttele sen kaa iha rauhas ja hengaa vaa (ei siis seksistä tarvii puhua alota vaikka säästä ja sit voit myöhemmin jos tilanne on sopiva puhua, ei sekää pakollista kuhan ootte samalla sivulla) ja sitte kun nyt haluut ite asiaan päästä älä kiirehdi nii kaikki sujuu paremmin. Joillain niillä harvoilla ei oo mahtunu se johtuu jännityksestä joten kannattaa pussailla ja yms kauan että rentoudutte molemmat. Muista saattaa olla myös pojalle stressaavaa. Ja jos nyt nii ikävästi käy, jota en kyllä uskoisi, niin kokeilkaa uudestaan myöhemmin.;)

<3

hei don´t worry. Sinäänsä se penis menee sinne hyvin, jos vaan osaat rentoutuu. Jos se ei sinne kuitenkaan mee, niin se ei johdu siitä että mikään olis liian iso tai pieni, vaan siitä, että ootte kiirehtiny tai sua jännittää se. Joten muista vaan rentoutuu :)

OmaKokemus

Mulla meni neitsyys eilen, ja olin todella tiukka. Kyllä se sinne sit lopulta vähän väkisin survomalla kuitenkin meni. Tuntuhan se ehkä vähän ikävältä, mutta samaan aikaan niin todella hyvältä. Kipu(jos sitä nyt sellaseks vois kutsua) peitty mulla sen hyvän tunteen alle, enkä muuttasi mitään. Tai no, en tiiä oisko jätkälle pitäny kertoo asiasta…en vaan halunnu. Ei seurustella, eikä varmasti tullakaan seurustelemaan, mutta satunnaisia kertoja voisin hänen kanssaan mielelläni harrastaa jatkossakin.

Oon myös kuullut/lukenut, että ekan kerran jälkeen naisen ”reikä” saattaa hiukan löystyä. Oisko syynä ollu just se immenkalvo. Että toivottavasti niin edes vähän omalla kohalla kävis, ettei homma oisi aina alkuun niin säätöö/hankalaa.

Jännittää

Rupeeko vuotaan verta ekan kerran aikana ja jos rupee nii voiko sitä ennen aktia jotenki estää

Hmmmm

Ei mun mielestä. Se on täysin normaalia et vuotaa verta ekalla kerralla, koska useimmilla vuotaa.

Hmmmm

Ei kai?

Vastaa aiheeseen: neitsyyden menetys

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top