Siirry sisältöön
apuatarvitseva

Olen vasta 17 ja seurustellut samanikäisen poikaystäväni kanssa vasta 3kk. Hän kertoo jatkuvasti kuinka paljon rakastaa minua mutten itse tunne samoin. Oikeastaan , en ole koko suhteen aikana kokenut sellaista perhosia mahassa efektiä. Nyt olen ihastunut toiseen , kerroin siitä poikaystävälleni mutta hän sanoi vain että lupaathan ettet jätä minua. En tahtoisi jättää, hän on kaikinpuolin täydellinen, mutten tunne vain vetoa häneen. Hän asuu luonani, ei virallisesti mutta roikkuu kämpilläni jatkuvasti. Ja kun hän on pois, en koskaan ikävöi häntä. En halua satuttaa häntä, mutta ajattelen jatkuvasti toista poikaa ja entiedä mitä tekisin. Joku voi vastata tähän nyt että jätä se, mutta olemme ottamassa myös koiraa ja jos nyt perääntyisin tästä, kaikki suunnitelmat romahtaisivat. Olen umpikujassa , auttakaa! Pidän poikaystävästäni, mutta tunnen etten rakasta. Tämä on myös ensimmäinen suhteeni.

Nimetön

Nyt annan sinulle lyhyen ja ytimeikkään neuvon: jos rakastat kahta ihmistä samaan aikaan (tai tavallaan rakastat) valitse se johon rakastuit viimeisenä, koska jos olisit todella rakastanut ensimmäistä, et olisi rakastunut toiseen.

Mieti onko seurustelukumppanisi puolestakaan oikein joutua olemaan suhteessa jossa hän ei koe rakkautta? Vaikka hän sanoin ja anelisi ettet jätä häntä, ei ole oikein pitää häntä suhteessa joka ei tule kestämään. On oikein päästää hänet menemään ja etsimään jotakuta sellaista jolta hän voi saada myös vastarakkautta ja jonka kanssa hän voi olla koko loppuelämänsä onnellinen:)!

HotChocolate

Heippa!

Olet tosiaan aika vaikeassa tilanteessa, mutta omia tunteitaan on hyvä kuunnella.
Sellainen sitaatti oli jossain, että jos ihastut toiseen niin ole hänen kanssaan, jos oikeasti rakastaisit sitä ensimmäistä et olisi ihastunut muihin.

Ja jo sen koiran hyvinvoinnin takia, jos on aika todennäköistä että et pidä pojasta niin että tuntisit kauheasti ikävää tms, eläimiä ei kannata harkita siinä vaiheessa. Monesti aikaa ei jää huolenpitoon ja ne sitten menee kiertoon hankkien luonneongelmia ja stressaavia tilanteita, älkää siis ottako lemmikkiä vaan sen hankkimisen takia. Liian usein näkee tilanteita missä otetaan liian nopeasti eläin talouteen ja en sano että et osaisi hoitaa sitä, mutta olet elämässäsi niin muuttuvassa tilanteessa että mietityttää vain, saako koira vakaan ja turvallisen ympäristön, ja kuka siitä huolehtii suhteenne eri vaiheissa?
Eläin on kuitenkin kuin vauva ja jos sulla on paljon opiskeluja tai työtä menossa, voisi olla hyvä miettiä toisen kerran.

Eroamisessa ei tarvitse satuttaa toisen tunteita, ainakaan tahallisesti, ja olisi hyvä jos voisit jutella jollekin läheiselle, jolla voisi olla kokemustakin tällaisista asioista?
Voisit miettiä jonkun kanssa miten toimia ja ihan avoimesti jutella myös tämän pojan kanssa mitä tunnet ja mitä mieltä olet.
Puhuminen auttaa kyllä ja vaikka alussa tulisi erimielisyyksiä, niitä solmujakin voi sitten alkaa purkaa myöhemmin puhumalla.

Monet ensimmäiset suhteet on vain sellaista hapuilua joten ei kannata kantaa turhaa stressiä siitä, jatkuuko tämä nyt vai mitä. Ainahan seurustelun jälkeenkin voi olla hyvissä väleissä, ei se mene aina niin kuin TVssä että riidellään minkä keritään.
Tunteita ei voi pakottaa, toki aina voi yrittää sietää toista mutta onko se tosiaan sen arvoista jos et tunne tätä kohtaan mitään erikoista ja on ihastunut jo toiseen?
Toki, jos koet että olisi hyvä yrittää vielä (omien tunteidesi pohjalta) voit puhua myös tästä hänelle, ei rakkaus ole sitä että kokoajan leijutaan pilvissä vaan sitä, että halutaan olla toisen kanssa mikä oli ja ollaan valmiita parantamaan suhdetta jos siinä on ongelmia.
Suunnitelmia aina voi toteuttaa myöhemmin ja jonkun toisen kanssa, sulla ei oo vielä mikään kiire siihen mihin monet pyrkii vanhempana, hankitaan mies ja koira, talo ja sensellaista, nauti elämästäsi ja kuuntele itseäsi.

Paljon siunausta ja tsemppiä! Asiasta voisi olla tosiaan hyvä puhua jonkun kanssa.
(Ja vielä että se koira on pitkä projekti, en suosittele kenellekään lukijalle minkään eläimen hankkimista ilman kunnon suunnittelua ja valmistelua ja sitä, että ottaa eläimen vain sen hankkimisen takia).
Hyvää kesää :)

Vastaa aiheeseen: neivoja kaivataan

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top