Siirry sisältöön
14V poika

Moro. Oon siis 14v poika ja käyn nyt 8 luokan syksyä. Tosiaan matikasta tuli nelosvarotus ja siihen pitää laittaa vanhempien allekirjoitus. Vanhempani tuntien mua on alkanut ahdistaan tosi paljon sen lapun näyttäminen koska esimerkiks iskä on just sellasta tyyppiä että jos se saa tietää jostain nelosvarotuksista niin sillä kilahtaa päässä ja alkaa kauheet raget. Äiti on tosi ymmärtäväinen mutta taas se kertoo heti iskälle. Miten tässä pitäis nyt tehä ku jatkuva ahdistus ja stressi päällä tuosta varotuksesta. Oon pyytäny meiän matikan opelta että päästäis mut pien ryhmään mutta se on suoraan sanottuna kyrpä ja ei päästä pienryhmään (erityisopetus) koska mun kaveri on siellä. Ois kiva kuulla jotain neuvoja tähän ja siihen että miten sais ylipuhuttua sen open päästämään mut erityisopetukseen, koska seuraavasta nelosesta jään kesäksi luokalle. Kiitos jo etukäteen.

HeheMoi

Suosittelen, että sanoisit ensin äidillesi, jos hän sanoo isällesi,ja jos isäsi huutaa, yritä olla ajattelematta sitä, tiedän että se voi olla vaikeaa, mutta yritä! Voithan myös pyytää äidiltäsi, ettei hän kertoisi isällesi. (Ellei siihen tarvitse molempien vanhempien allekirjoitusta)

VanilijaSahramiMaija

Kerro vaikka jollekki muulle opelle/erityisopelle/kuraattorille/reksille/apu reksille/ toiselle matikan opelle. Osoita et oot kiinnostunut asiasta, et sä haluisit saada muut kiinni kyseises oppiaineessa. Kelle ikinä kerrot ni sano myös et haluut parantaa tilannetta. Kerro nii monelle ku o vaa mahollista ja sano et se ope ei päästä sua sinne erityis opetuksee vaik haluisit, et oot saanu nelosvarotuksen ja se ope ei tyylii välitä.
Ahistus ja stressi. Rauhotu ja hengitä syvää enne ku kerrot koko tilanteen. Ei se välttämättä voi pahemmaksi mennä, aattele et kaikki tai ei mitää.

Tsemppiiiii;))

Vastaa aiheeseen: Nelosvarotuksen kertominen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top