Siirry sisältöön
:)

Hello ihmiset… niin että millä nettisivuilla käytte siis laittakaa tähän jotai osotteita elikkää luettekste blogeij taij jotai nuorten keskustelupalstoi vaij ootteko ain ossain skypen tapases …. ja kertokaa myös mitä vois lataa applelle siis mun ipadille??;) haluisin uusia juttuja sille niinku instagramin ja facebookin tyyppisiä juttuja ja kyselkää multa jos teit kiinnostaa nii mun netti käytöstä tai ihan mistä vaa nettiin ja koneisiin liittyvistä asioista ,koska aion oikseet vastata niihn..
ja kertokaa myös tähän et mill koneil kirjottelette ja sillee, koska ny mä kirjottelen tälläsel hpläppäril jaa joskus mun ipadill(3)
jaa joskus mun toisell acer läppäril joka on vähän hitaampi ;)siis jos jotain kiinnosti :) nii ja siis ehdotan teit menee demiin ja facebookkiin (jos ette viel ollu) jaa instagramiin ja skypeen jaja we<3it ja kertokaa mulle sit jonne mä voisin mennäää!!!!

By: Smile :)

MLL Ylläpito

Huomoikaa, että emme julkaise linkkejä muille sivustoille.

Ystävällisesti,

MLL Ylläpito:)

:)

ok mut kaij saa laittaa joittekkin netti paikkojen nimiä vaik ei kuitenkaa linkkais??

MLL Ylläpito

Kyllä, se sopii. :)

Derp

Skype se o jossa enite oon joka päivä paljo

Koyuki

Yritätkö pahoittaa niiden henkilöiden tunteita, joilla ei ole mahdollisuutta hankkia iPad’eja ja muita kalliita koneita? No se ja sama. Ei sillä, että asia minulle kuuluisi, mutta tuo teksti jotenkin vaikutti siltä, että tahallaan niin kirjoitit. (EI PAHALLA!)

Itse käytän näitä nettisivustoja; Facebook, FurAffinity, DeviantArt, goSupermodel, tumblr, weheartit.

Enpä oikein mitään muita.

Eppu :3

No pidän erityisesti MovieStarPlanet ja GosuPermodel
nettisivustoista, YouTubesta kuuntelen ja katselen
videoita ja musiikkia, s-postia selailen… Mmm ja
tällaisia palstoja kattelen joskus. en usein mutta…
Niin :DD

tytöntyllerö

siis käytän näitä sivustoja : gosupermodel, moviestarplanet, artbad, howrse, pelikone, kizi, youtube, ja käyn ylensä äänestämässä mun iskää tango markkina sivulla sillä on jo 771 ääntä

Vastaa aiheeseen: nettii<3

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top