Siirry sisältöön
Melggu:/

Niih, mitä mää tekisin ku, tapasin Habbo Hotellissa yhden ihanan pojan, oomme nähny irlissä 4 kertaa. Olemme yhdessä, suudelleet. Että nii, meiä suhde on aikast jo voimakas. Mutku, se asuu 1 h ajomatkan päässä.. Rakastan häntä, ja hän mua. Mut kumpikaan ei pysty muuttamaan.. Kestäis vähä yli 5 vuot, et jompikumpi muuttais samaan kaupunkiin missä toinen asuu.. :/
Mua oikeesti harmittaa tää ;/ En haluu erota hänestä, koska rakastan häntä. Oikeesti mitä teen );
Ku pelkään et hän jättää mut joskus ( on sanonut kyl ettei koskaan jätä ) Ja sit ajattelisin et tuhlasin ihan turhaan aikaa, ettei netti/kauko suhteist tuukkaa koskaan mitään. :(
Auttakaa mitä teen > ;

Sartsu – Verkk@ri

Moikka,

Ihanaa, että olet löytänyt mukavan pojan! Väitän, ettei yhden tunnin välimatka ole paljoa ja juttune toimivuus ei todennäköisesti jää siitä kiinni. Kaukosuhteet on kyllä rankkoja, mutta jos luottaa täysin niin kyllähän ne toimii.

Mieleeni tulee kaksi vaihtoehtoa. Voisitte kokeilla kaukosuhdetta, ja todeta jo alussa että jos tämä ei tule toimimaan niin pysytään silti kavereina. Älä kuvittele että tuhlaisit aikaa! Jos välität oikeasti pojasta, niin hänen kanssaan viettämä aikasi ei ole menny hukkaan, vaan tuonut elämääsi paljon iloa, kasvattanut sinua ja ihmissuhdetaitojasi, ja paaaaljon muuta!

Toinen vaihtoehto on, että annatte ajan kulua ja elätte sellaisessa ”pientä säätöä” tilanteessa. Jos molemmat välittävät oikeasti toisesta, ei muitten kanssa tule mitään, niin sittenhän se on vähän niinkuin seurustelisi, muttei vain oikeasti seurustele. Tai sitten pysytte vain kavereina ja katsotte sitten 5 vuoden päästä miten asiat on. Voi tietenkin olla, että asiat ovat täysin muuttuneet siinä vaiheessa, mutta sen näkee sitten.

Puhu pojan kanssa tästä. Yhdessä päädytte varmasti parhaan mahdolliseen vaihtoehtoon. :)

Tsemppiä!
-Sartsu

Vastaa aiheeseen: Netti/kauko suhde..

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top