Siirry sisältöön
Nettikiusattu

musta on tehty 2 pilaversiota youtubeen, en halua linkata niitä videoita, enkä kerro miten ne löytyy koska se ei ole se asia.
Itse kun tein youtubeen erilaisia videoita joissa naamani näkyy ja on helposti tunnistettavissa, niin ensimmäinen pilavideo tuli viimevuoden joulukuussa. Ja nyt toinen video tuli heinäkuun alussa 2011. Olen niin hiilenä ja raivona kun kuulen asiasta. Haluaisin niin kertoa äidilleni, mutta se on saksassa kielikurssilla joten pääseen kertomaan asiasta kasvotusten vasta parin päivän päästä. Haluaisin tietää, että miten tähän pitäisi suhtautua. ei tämä ole enää ”vain pientä läppää” jotkut tosin ottavat asiat ja parodiavideot eritavalla, mutta minä herkistyn ja vihastun videoista aivan totaalisesti. Mitä minä teen? Kun videoita ei saa pois varmaan ikinä. Oon ajatellu että teen ilmotuksen poliisille tästä.

Sartsu – Verkk@ri

Moi!

Nettikiusaamine on ihan yhtä vakavaa kuin kaikki muukin kiusaaminen, ja yhtä paljon väärin! Netti on tuonut tullessaan niin paljon hyviä asioita, mutta vähintään yhtäpaljon myös huonojakin…

Pystythän vaikka soittamaan äidillesi? Tai sitten kerro asiasta heti jollekkin muulle luotettavalle aikuiselle, jos ei lähipiiristä löydy ketään, niin sitten jollekin ammattiauttajalle. Ihan ensimmäisenä sun kannattaa kuitenkin jotenkin ilmantaa video (jos se on jotenkin mahdollista, youtube ei oo hirveen tuttu mulle mutta veikkaisin että jotenkin onnistuu…?). Tosiaan niinkuin sanoit, sitä ei saa ehkä ikinä kokonaan pois, mutta varmasti olisi parempi jos sen saisi ainakin nyt kyseiseltä sivulta poistettua. Kyllä, voit ottaa poliisiinkin yhteyttä tällaisissa asioissa, mutta kannattaa silti ensin puhua jollekkin aikuiselle joka ymmärtää, ja hoitaa hommaa hänen kanssaan!

Tsemppiä sulle!
-Sartsu

Poika94

Hei! YouTubessa pitäis olla mahdollista merkitä sen videon tekijän kanava loukkaavaks jonka jälkeen botit käsittelee sen ja antavat käyttäjälle varoituksen.

Jos sulla on oma käyttäjä siellä niin meeppä sen kanavalle ja alakulmassa lukee ”Report”.

Minttusuklaa

Joo. Mulla olla on ollu joskus sama tilanne :( ei ole kyllä yhtään hauskaa tommenen. Nyt puhu jollekin kehen luotat :)

joku

ILMOTA TOSTA SINNE YOUTUBEN YLLÄPITÄJÄLLE :O
siel jossai on semmone ”raportoi” tai jotai vastaavaa nappula, ni paina siit ja sano et video on tehty susta ja se on loukkaava ;o

Vastaa aiheeseen: Nettikiusaaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top