Siirry sisältöön
Nuori Tyttö

Moi, mä oon kohta 13- vuotias tyttö ja haluaisin poikaystävän mut ihan vaan netissä. En ikinä vois nähä oikeessa elämässä mut esim. whatsapissa tai sähköpostissa. 11-15 vuotias poika käy ja lähetät mielummin kuvan itestäs, mut ei haittaa jos ei. Voin antaa sähköpostin jos haluut ja ehkä mahdollisesti numeron sitten :)))

MLL ylläpito

Hei,

Huomioithan, että emme julkaise Nuortennetissä yhteystietoja. Mukavaa kesää!
terveisin Nuortennetin ylläpito

Azzie

11- vuotias poikaystävä? Haluaisin sinun hetkeksi pysähtyvän, ja kirjoittamalla vaikka Googlen kuvahakuun ”11- vuotias lapsi”, ihan vaan siksi, että näet, miten pienestä lapsesta on kysymys. Lapsi, joka käy alakoulua, ja haluat tosiaan seurustella sellaisen kanssa? Netissä tai oikeassa elämässä, seurustelussa kuitenkin on kyse aidosta kiintymyksestä ja rakkaudesta. Miten tämä poikaystäväsi edes eroaisi tavallisista ystävistäsi? Se, että lähetät viestin ”Olet todella rakas”, senhän voi yhtä hyvin sanoa parhaalle ystävälleen.

Lisäksi, tuo kuva. Selvä. Oletetaan, että joku 15- vuotias kivan näköinen kundi lähettää sinulle kuvan ja suostuu poikaystäväksi. Mistä tiedät, ettei ruudun takana ole 45- vuotias mies/nainen, joka on löytänyt kuvan vaikkapa ystävänsä lapsen Facebook- tililtä, ja lähettänyt sinulle, esittäen olevansa tämä kiva, nuori kundi? Kannattaa miettiä aika tarkkaan, kenelle yhteystietonsa antaa, jos kyseessä on täysin tuntematon henkilö. Ja se, että uskot vain pojan rehellisyyteen, yleensä ei ole tarpeeksi riittävä perustelu. On silti olemassa mahdollisuus, että se poika onkin 45- vuotias mies.

moi

Oon vapaa 13 vuotias

Joku poika joka kaipaa nettityttöystävää

Vapaa ja oon 13. Toivottavasti kelpaan. <3

Vastaa aiheeseen: Nettipoikaystävä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top