Siirry sisältöön
01unicorn

Mua siis kiinnostas kuulla onko teillä ollut/on seurustelusuhde , joka oli/on alkanut siitä et ootte tutustunu jonkun kaa netis. Ja eronneille: Kuinka kauan suhteenne kesti ? :D
Itse siis olen ihastunut yhteen poikaan , johonka tutustuin netissä noin vuos sitte. Nyt meil on aikomus nähä kesällä. Jos aloittaisimme seurustelun , niin aloittaisin sen mahdollisesti tuon tapaamisen jälkeen. Ja mua just kiinnostaa et onko jollaki tälläsii vastaavii tarinoit. :)

yolo

heij

itsekin olen tuntenut yhden miehen netin kautta, ihastuttiin ja alettiin seurustelemaan vaikkei olla koskaan nähty. kuulostaa ehkä vähän tyhmältä. ollaan oltu noin 8 kk on/off suhteessa, ei oo ollu mitää helppoo voin kertoa. meidän piti tavata toukokuun alkupuolella, mutta ei äijää ole vieläkään näkynyt. empä tiedä toimiiko tämä ollenkaan enään ja tuntuu että mun kannattaisi jättää se, enhän mä ookuullu siit moneen viikkoon..

sulle mä toivon tsemppiä sen pojan suhteen. ja muutenkin hyvää kesää:D

Pinkki yksisarvinen

Mulla on ollut kaks netti suhdetta eka päätty samana päivänä ku tavattii ja toisen kanssa oltii 5 kuukautta tapaamisesta. Netti suhteet ei oo aina mitenkää helppoja varsinki jos toinen osapuoli antaa väärää tietoa itsestään esim. Valehtelee ikänsä (näin kävi mun ekassa netti suhteessa) nimensä tai ulkonäkönsä. Ja vaikka oon sua kaks vuotta nuorempi tiedän että netti suhteet ei ikinä kannata… Mutta toivon sulle vaan ja ainoostaan hyvää!

Vastaa aiheeseen: Nettisuhde ?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top