Siirry sisältöön
tuyiul

Olen tutustubut erääseen poikaan netissä ja tapaan hänet ensi viikolla. En ole ikinä nähnyt häntä livenä ja minua pelottaa että jos tulee hiljaisia hetkiä, kiusallisia tilanteita yms. Miten minun pitäisi toimia kun tapaan hänet?

Mewi

Voisit keksiä itsellesi joitain keskustelun aloitus lauseita ja kirjoittaa ne vaikka kännykkään ylös niin saat naamioitua muistiinpanosi. Käytä niitä hiljaisten hetkien kohdalla.

J3H

Netti on täynnä vaikka minkälaisia pervoja, joten sinuna otan jonkun ystävän johonkin viereiseenpöytään, jottei tulisi mitään suurempia ongelmia. Jos mietit, mitä ongelmia, niin uskon, että löydät netistä monia uutisia asiasta. Etsi.

Pistä muistiin asioita mistä voisitte keskustella, ja ole oma itsesi.

Onnea tapaamiseen! =)

hempuli

Sopikaa se tapaaminen vaiks hesel tai mäkkärii, nii voitte jutella siin safkaamisen lomas ja jos tuntuu ettei naamatusten sen kaa oo mitään juteltavaa, tai olo on silleen kiusalline, ni sit voi keskittyy syömisee ja lähtee sit syötyään menee. Jos juttu ei luista ja yhessä on vaivautunuolo, ni ei siitä sit sen enempää tule. Jos taas tyyppi onkin ihan jees ja juttu luistaa ja on mukavaa…niin sovit uuden tapaamisen vaik parin päivän päähän ja lähet sit silti menee. ja muutamia kertoja kandee silti nähä vaan pari tuntii jossain julkisel paikal. Muistathan että netistä voi löytää ihan millasii tyyppei tahansa, eikä kaikki tosiaankaa oo sitä miltä kirjottelun perusteella saattais kuvitella!

Vastaa aiheeseen: nettisuhde

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top